NLB in oderuški bankomat

106

Zelenc'
4. jun 2012
6
0
1
Tukaj
Lahko tukaj meni kdo razloži ,ker kratkomalo ne razumem tega ......torej na NLB bankomatu sem pogledal stanje dvignil nič pol pa doma gledam preko Abaneta nekako takole

26.06.2012 PROV.VPOGLED BA 0,30€
26.06.2012 PROV.VPOGLED BA -0,30€
26.06.2012 PROV.VPOGLED BA 0,30€

Če prav razumem so mi trgali za vpogled 0,30€ pol so to stornirali pol pa spet granata ni mi jasno najbolj ?

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Ja, temu se v našem žargonu reče storno storno. Iz zgoraj omenjenega je razvidno, da si plačal 0,30€ provizije.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.520
788
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
http://www.abanka.si/sys/cmspage.aspx?MapaId=920

Po ceniku A-banke je cena za vpogled v stanje na bankomatu druge banke 0,30€
bonk.gif

20120629-areybg8iuwweadm852yf25jpf.jpg

Pri tebi pa so izgleda enkrat prevec zaracunali in potem to odsteli...

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.714
3.955
113
Ljubljana
hmpg.net
Ugotovili so, da sta v bankomat gledala dva (pregled nadzorne kamere). Zato so računali 2x. Potem so ugotovili, da tega nimajo v tarifi in so stornirali.

106

Zelenc'
4. jun 2012
6
0
1
Tukaj
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Ugotovili so, da sta v bankomat gledala dva (pregled nadzorne kamere). Zato so računali 2x. Potem so ugotovili, da tega nimajo v tarifi in so stornirali.

Hvala za razlago
smile-1.gif

Kak sta gledala dva tega ne razumem ? če pa sem gledal samo jaz
bonk.gif

Pa prej mi je kolega reko ,da on pri Reifesen banki nima nobenih provizij pa na bilokateri bankomat gre bo treba menjat malo. Če dosti dviguješ se kar pozna do pred pol leta nazaj nikoli nisem polagal pozornosti na to zdaj pa ,ko jo pa vidim da na koncu mesca ostane okrog 5€ saj ni dosti samo raje jih kje drugje pustim!

106

Zelenc'
4. jun 2012
6
0
1
Tukaj
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik 106 pravi:
Če dosti dviguješ se kar pozna do pred pol leta nazaj nikoli nisem polagal pozornosti na to zdaj pa ,ko jo pa vidim da na koncu mesca ostane okrog 5€ saj ni dosti samo raje jih kje drugje pustim!
Plačuj s kartico, dviguj na bankomatih tvoje banke, ...

Od zdaj naprej dvigujem res samo še na bankomatih svoje banke.......s kartico pa ne plačujem nikoli je izsledljiva takoj
grims-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.072
6.262
113
blizu močvirne prestolnice
Res ne vem kaj politikom ni jasno, v to gnilo banko so zmetali že miljarde pa še vedno ne dela dobro

Kad in Sod kupila za 61 milijonov evrov NLB-ja

Dokapitalizacija prek delniškega nakupa je bila nujna

2. julij 2012 ob 16:44
Ljubljana - MMC RTV SLO/STA

Kad in Sod sta z 61 milijoni evrov dokapitalizirala NLB. Kad je vplačal za 33,12 milijona evrov novih delnic, Sod pa za 27,88 milijona evrov.

Kad je po novem 9,99-, Sod pa devetodstotni lastnik NLB-ja. Državna sklada sta z vplačilom vstopila na mesto belgijskega KBC-ja, ki je pretekli teden tik pred zdajci odstopil od že praktično dogovorjene dokapitalizacije banke.

Preberite tudi:

- V EU-ju prikimali državi, da NLB-ju da svež denar

- Državna dokapitalizacija NLB-ja - kako naprej?

-

NFD prodaja svoje delnice v NLB-ju

Na ministrstvu za finance so bili nad potezo Belgijcev razočarani, iz KBC-ja pa so sporočili, da so se umaknili, ker od Evropske komisije niso dobili zagotovila, da lahko tudi po novem letu ostanejo solastniki NLB-ja.

Zamudili rok
NLB bi moral količnik najbolj kakovostnega temeljnega kapitala (Core Tier 1) v skladu z zahtevami Banke Slovenije in evropskega regulatorja Eba do konca junija dvigniti na devet odstotkov. Zdaj je malenkost pod šestimi odstotki.

Da lahko država NLB pomaga s 320-milijonskim hibridnim posojilom, se mora najbolj kakovosten temeljni kapital najprej dvigniti na sedem odstotkov, zato je bila prej potrebna dokapitalizacija z navadnim lastniškim kapitalom.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Preberite tudi:

- V EU-ju prikimali državi, da NLB-ju da svež denar

- Državna dokapitalizacija NLB-ja - kako naprej?

-

NFD prodaja svoje delnice v NLB-ju
Linki ti ne delajo....
evil.gif