NK Olimpija : NK Maribor

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Car pravi:
ksz...
Se vidimo v Stožicah!!! Olimpija!!!
cheer.gif

vidimo!
smile-1.gif

bomo navijal iz press kotička
cheer.gif

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:

Tole je vse skupaj izmisljotina; mocno dvomim, da Zahovic kar naenkrat ne bi vec vedel, da je Maribor letos igral v Haifi (in ne v Tel Avivu, ki je na drugem koncu drzave).

To, da se igralci iz slovenske lige (iz vseh klubov) pretirano mecejo po tleh, je pa dejstvo, ki so ga na tezji nacin letos spoznali tako igralci Olimpije kot Maribora, ko jim v evropskih tekmah kar naenkrat niso vec piskali za vsak drek.

Kakor poznamo Zahota je verjetno tole kar res rekel. Glede na to da, Zaho ni neumen bi lahko pričakoval, da ve, da ne more Šmarne gore kupit.
evil.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Žabarska šiptarija zmagala, no tekma je bila povsem nepomembna, lestvica ostaja enaka, čudi me da Milanič ni poslal gor mladincev, da bi lepo spočil igralce.

Že v prvem se je videlo, da se Mariboru ne da igrati.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Skoda za primitivce, ki so se pomesali med navijace, sicer pa vsaj bogata tekma z goli
smile-1.gif
Morali bi urediti zadeve podobno kot v Angliji - prepoved vstopa na vse stadione za vse tekme (tudi reprezentancne), povzrocitelji skode jo poravnajo direktno ali pa rubez. Par bedakov bi takole ohladili, pa bi ostale hitro minilo.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
To danes karnekaj, rezultat čisto realen, Maribor je igral res zanič. Pa brez izgovorov na ligo europa nočem čut, ker potem se bojim da bo še slabše ko se liga europa zares začne
bonk.gif

Obramba... kaj si nor, mladinci bi bolje zadaj stali.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Itak primitivci med navijači. Al ap če so vsi. Če nebi bili bi lahko to prepreæli. Same opice lol na obeh straneh.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Skoda za primitivce, ki so se pomesali med navijace, sicer pa vsaj bogata tekma z goli
smile-1.gif
Morali bi urediti zadeve podobno kot v Angliji - prepoved vstopa na vse stadione za vse tekme (tudi reprezentancne), povzrocitelji skode jo poravnajo direktno ali pa rubez. Par bedakov bi takole ohladili, pa bi ostale hitro minilo.

Skrajni cajt, da bebce odstranijo iz stadionov,dvoran....

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Itak . Same opice lol na obeh straneh.

Ne, ne.
ne-ne-1.gif

Velika večina opic je bila med violami. Ko je padla tretja baklja (popolnoma jasno, s katerega dela tribun), bi Skomina brez problema dal izpraznit tisti del tribun.
Kazen bo (tako je rekel spiker) plačala Olimpija. In to samo zato, ker je štajersko žvino spustila na stadion.

Malo kasneje je ista štajerska stoka zažgala nekaj stolov. Najkasneje v tem trenutku bi morala policija posredovati in razbiti primitivno štajersko bando. Ampak ne, ni bilo jajc. Poln penis imam KOMPROMISARSTVA ljubljanske policije!

Še nekaj kasneje pa je spiker na TV komentiral, da viole tepejo policaje, ti pa se branijo.
bonk.gif

Živali tipa viole ne bi smele imeti NOBENIH pravic, na Povšetovi, kamor bi jih morali sterati pa ne hrane, ne vode, ne pravice do Čeferina.

Nazadnje urejeno:

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Dej ko je šou Vršič proslavit gol se je lepo dal vidit opice.

Dej povej koliko škode so naredile ljubljanske opice, koliko pa štajerske?Si lahko malo bolj objektiven?

Sicer pa: odcepite se, nihče vam ne brani. Boste imeli svojo vojsko, parament , policijo in državo.
Kanglico pa za precednika...
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
A sm govoru o kaki škodi? Reku sm sam da so opice. Prejšni teden je blo par GDjev na Trnfestu. Opice nevzgojene. Sicer pa nevem zakaj bi se Šiška odcepla pa zakaj bi imeli Kanglerja za predsednika.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Obe navijaški skupini sta en velik LOL. Sramota za navijače in predvsem za Policijo!

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
JAZ sem govoril o škodi. Kajti Olimpija bo spet plačala namesto vaših idiotov.

In govora je tudi o MNOGO VEČJEM številu primitivcev med violami. Kot da so vse psihiatrične ustanove locirane na Štajerskem... Izgleda, da so res!

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
No sej to se strinjam da so Viole kreteni ampak to še ne pomeni da GDji niso opice. Sicer pa dej dobro preber moj post pa me nehaj "zmerjat" :D

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
po kokih letih ste doma zmagali :D , drugac pa ja bakle me ne motijo motu me je folk ko se je pomešu med navadne gledavce pa se neki vžigu brezveze. Drugac pa ja olimpija je igrala bols ko MB itak je za pričakovat da so utrujeni .. pa dober itak nima veze gremo naprej

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.