Citat:
Uporabnik ggg pravi:
tale topic je pa direkt zalitev in spodbujanje k verski nestrpnosti in prosim moderatorje, da ukrepajo!
Citat:
Uporabnik medvedka pravi:
hjaa.. od mojega kolega iz nizozemske sta oba, mati in foter, duhovnika. Itaq da ko sem to slišala me je skoro kap, in mi ni blo jasno kera vera je to, pa sem dobla razlado da kr katoliška.
Citat:
Torej zakaj ne disko pa plezalna stena??
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Sej najbolj da vse religije izginije bomo mel saj mir
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
Citat:
hjaa.. od mojega kolega iz nizozemske sta oba, mati in foter, duhovnika. Itaq da ko sem to slišala me je skoro kap, in mi ni blo jasno kera vera je to, pa sem dobla razlado da kr katoliška.
Tule pa mislim, da se motiš. Kolikor vem pri katolikih ženska ne more biti duhovnica, kjerkoli po svetu. Da ni slučajno rekla, da so kristjani?
lp
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
Citat:
Tule pa mislim, da se motiš. Kolikor vem pri katolikih ženska ne more biti duhovnica, kjerkoli po svetu. Da ni slučajno rekla, da so kristjani?
lp
pa mislim, da se ne moti, da je ena veja, kjer dovoljuje ženskam biti duhovnice.
sej baptisti tut spadajo pod katoliško vejo, pa se duhovniki lahko poročajo, imajo familije, pa v cerkvi pojejo "vesele" pesmi pa nimajo ogrl (no vsaj v Trnovem v Lj jih nimajo)
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Z mojega vidika, zelo pametna poteza!!
Samo kako pa bi zgledala zabava v cerkvi pa me ne vprašat