Nezadovoljen tudi z odločitvijo sodnika

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
No pri meni je bilo pa ravno tako, da sem kupil 2 nova avtomobila in z obema sem imel težave - Toyota je po 14 dneh morala menjati volanski drog ker je pokalo v volanu in pa ker je bilo vozilo iz zaloge je zgleda nekaj časa stalo in je imel jajčaste zadnje bobne. Pri Oplu mi je prvo zimo 2x zmrznila nafta (bilo je max -15 zunaj, avto pod nadstrškom) in še nekaj stvari je odpovedalo. Da pa sploh ne omenim koliko vrednosti je avto izgubil.
Potem sem kupil testnega BMWja 1ko in je delal super (mislim da so bili od enega fuzbal kluba), potem še uvoženega BMW 3 in je tudi delal kot urca in sedaj imam VW Tuarana in dela tako kot mora.
Tako, da moje mnenje je da moraš imeti srečo in pa kmečko pamet (nisem mehanik, nimam pojma o avtomobilih).

Tudi jaz sem kupil "testnega" BMW 1 od nogometnega kluba. Šel takoj iz LJ na Dunaj. Tam pa isti dan ob vžigu slišal cviljenje ob vžigu (ob testni vožnji in nakupu tega ni bilo slišati). Čez 2 dni so mi že zamenjali jermenico, dobil gratis strešne nosilce in opravičilo.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.378
2.560
113
Kaj pa če misli povezavo med rabljenim avtom iz tujine - enim najhnim prodajalcem - vzoren pristop k reklamacji in odpravo le te - opravičilom - praktičnim darilom.