precej odvisno od samega cloveka, sam spadam med visje (190cm), in ce primerjam poleg mene kolega, ki je manjsi od mene za slabe 15cm, prav tako po konstrukciji (bolj droben), bi rekel da ko je drzal nota 3 v roki, da je imel dejansko lopar =)...je pa res nekak zgornja meja pri 6`, kar je preko, je pa res preveliko, razen ce si res plus orenk ded =)...sem bil sam misljenja, kam velik ekran, 4.0 mogoce malce preko...je ze odlocno prevec...ce pa se obrnem nazaj, pa so sli trendi v drugi smeri...
skoda se niso uresnicile govorice, eden z 5.2 displeyem, ter ta ki je v ponudbi...z enako hw osnovo...
kar se tice nexus.a one/s/g...so bile cene ob izidu nekje okoli 500$ za one, za galaxy nexus okoli 650$...kolikor me spomin ne vara...prvega sem si lastil, zato vem...za galaxy pa, ker sem mislis menjati, a sem nato pocakal na n4...
n4/n5 nista bila neka bisera med telefoni, delujeta super, ampak za scepec pod vso elito, temu so tudi lahko malce okrnili cene...
je pa tako da so na razpolago gpe telefoni...m8, s5 in se kaj bi se naslo...ce hoce clovek pure droid izkusnjo...
n6, velik, drag (relativno), hw na mestu...imas pa seveda prav, zavohali so tudi denarce, in posledicno je prislo do visje cene...
treba pocakat na nek pameten preview...da se dejansko vidi, je vreden toliko, ali ni...