Nevzgojenci pri Sintalu!!!

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Večji del tek kvazi varnostnikov je navadno brezposelnih zapitih primitivcev, potem pa jasno sledi tak odnos...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Swich pravi:
maš 2 opcije. zapomneš reg. tablico in sledijo sankcije.

Al pa da punca v rikverc pa polno v njega, pol pa policijo pokličeta da se vama je edn v rit zaletu
grin1.gif

Ne bo šlo. Se avto deformira drugače kot pri dejanskem trku od zadaj.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.554
1.084
113
Titograd
Zakaj ne? Moč ni nič brez tehnike
smile-1.gif
nebi bilo prvič da bi 60- kilska oseba spravila na tla z udarcem ali 2, kako 100-120 kilsko zadevo

Tako je to v varnostnih službah, ko ma od 10 varnostnikov mogoče eden licenco, ostali pa mislijo da je to kot ovce pasti.

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
še bolj neumnega se narediš in sploh ne speleš tut na zeleni luči.
najbol mi je ko čakam na semaforju in se prižge komi zelena luč in mi že en trobi odzadi.v takem primeru se naredim neumnega in sploh ne spelem,če pa že spelem zelooooooo počasi,kot stardec.pol noben več ne trobi,če pa pa mu pokažem samo zobe pa utihne.

WolfSLO

Pripravnik
20. avg 2007
183
0
16
Tudi mene je že večkrat zmotilo njihovo izživljanje na cesti. Zastopim, da na intervencijo naredijo prekršek, prehitevajo in ne vozijo ravno po predpisih.

ZELO pa me moti, da norijo, jemljejo prednost in da jim pod gumami škriplje, nato pa se čez 50m ustavijo na vogalu Glob... in 15 min debatirajo z drugo posadko!

PS: niso pa vsi taki, ker poznam nekaj zelo vredu varnostnikov

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik civil pravi:
Vnobenem primeru ne opravičuje njegovega dejanja. Ni punca kriva če tista opica ne dobi pri ženi in je tečen.

Če ne dobi pri ženi in je tečen, ne bo niti pri nobeni drugi nič dobil razen če bo plačal...

Drugače pa še en Sintalovec, ta pa je bil GLUP do amena, zavijamo na Dunajsko pri WTC is smeri rondoja tomačevo in tam sta 2 pasova. jaz 2. avto za sintal kangoojem al karkoli je že bla gajba, na desnem pasu. pri zavijanju levo na dunajsko on sredi ovinka nacilja levi pas namesto desnega, smo morali res previdno bremzati da je moron ostal nepoškodovan, pa da nismo še sami kaj pokasirali, šlo pa je na centimetre, ker je zapeljal kar direktno na levi pas... ko da ne bi nikoli dal skozi CPP....

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:
Ura najbrž je kdaj se je to zgodilo lokacija tudi torej se da izvedet kdo je bil in kaj je počel tam.
Kaj pa s tem počet je pa druga stvar.

Vožnja nekaterih interventov
aplauz.gif

Ni bil na intervenciji odšel je le po denar v eno od trgovin in vožnja je bila vsaki dan ista dokler mi ni prekipelo. Spravil se je name kot vsaki dan na vse pred sabo potem pa letel s ceste na travnik ker on ZNA, če se vse skrije pred njim sicer pa... čustven izbruh z vsemi izrazi rodil...Sem ga prašal, če mu kako pomagam, če je morda poškodovan
cool-1.gif

Rekel bi mu da si sicer možganski kirurg ampak vseeno lahko tudi njemu pomagaš
hysterical-1.gif