Neurja 2023

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.559
6.645
113
pri taščici
Drzava bi morala ze v petek zjutraj EU prositi za pomoc.
Predvsem helikopterji, sedaj pa tudi pontonski mostovi in podobno.
Kdaj se bo kamion iz Juba lahko peljal do do 4km oddaljene AC preko mostu v Bericevem, namesto preko Trojan(cca 90km) .
Pa ni samo Jub. Vsa podjetja do zasavja!
Ob sobotah pa še do trojan ne morejo zaradi popolne zapore v Sklendrovcu.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Se pravi, farška karitas je ok, rdeči križ pa ne? Ti si prav zares zaslužiš permanentni izbris.

Te svoje izpade zadrži v svoji betici, niso primerni časi da udrihaš čez prostovoljstvo.
Tako je. Dejstvo je, da karitas za svoje delovanje vzame najmanjši procent. Rdeči križ pa največjega.
Karitas je tudi prva ustanova, ki je prizadetim darovala denar. Rdeči križ ga ni, če ga sploh je.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.657
9.462
113
Drzava bi morala ze v petek zjutraj EU prositi za pomoc.
Predvsem helikopterji, sedaj pa tudi pontonski mostovi in podobno.
Kdaj se bo kamion iz Juba lahko peljal do do 4km oddaljene AC preko mostu v Bericevem, namesto preko Trojan(cca 80km) .
Pa ni samo Jub. Vsa podjetja do zasavja!
Ob sobotah pa še do trojan ne morejo zaradi popolne zapore v Sklendrovcu.
To je že vse storjeno. Helikopterjev je še preveč, manjka težka mehanizacija in mostovi, kar prihaja. Sem poslušal Šestana zjutraj. Sam on ne twita, pa ljudje ne vemo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
To je že vse storjeno. Helikopterjev je še preveč, manjka težka mehanizacija in mostovi, kar prihaja. Sem poslušal Šestana zjutraj. Sam on ne twita, pa ljudje ne vemo.
To ni res. Ravno včeraj je moral župan ( ne bom povedal katere občine) na lastno pest prositi privatni helikopter in vojsko, da dostavi robo v neko odročno vas. Ker država ni hotela dat dovoljenja za pristanek helikopterja, čeprav je bila ponudena pomoč brezplačna. Ampak Golobova vlada ni dovolila pristanka in pomoči.

• Objave ne odobravam
Reactions: bizi

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.657
9.462
113
Počivalškove maske in ventilatorji so bili ravno ene tolk uporabni, kot bi bil zdaj most iz vžigalic, al pa kamion lopatk za v peskovnik. Ampak dajmo bit še mal nekritični do "svojih". Bodi raje vesel, da imamo ljudi, kot je Srečko Šestan. Ker tega pa nobena politika še ni uspela uničit. Reševanja ta hip ne koordinira vlada (hvala bogu), ampak Civilna zaščita, kar je edino pravilno. Tako da nehaj prosim srat po teli temi, imaš za to svojo odprto.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.507
889
113
Rojstna hisa alterasa zalita do stropa kleti v malih Braslovčah. Bila sva z mojo v ponedeljek in vceraj tam da sva mal pomagala.
Do včeraj opoldne je bil tudi brez elektrike ker mu je skurlo stevc omaro, saj je bila cela pod vodo.
Danes pa sluzba, mogoce se kak prihodnji dan.
Ampak Braslovce niso upravicene do sredstev za ureditev obmocij. Prosto po clanku na necenzurirano.si.
osli na kubik

• Všeč mi je
Reactions: bizi in Hanzi

corsol

Guru
11. mar 2010
2.972
958
113
Predlagam , da se za potrebe in poste na temo prepiranja in žaljenja .... črni , beli, rdeči, mavričasti,....naredi svoja tema, kjer se lahko do onemoglosti obmetujete noč in dan.

Objavi takih postov v temah kamor ne spadajo , bi avtomatsko sledil ban za najmanj 1T.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Počivalškove maske in ventilatorji so bili ravno ene tolk uporabni, kot bi bil zdaj most iz vžigalic, al pa kamion lopatk za v peskovnik.
Le zakaj so bile te iste maske in ventilatorji takrat dobri za druge države? Celo kamione s temi ventilatorji in maskami so že med potjo k nam ukradli.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Predlagam , da se za potrebe in poste na temo prepiranja in žaljenja .... črni , beli, rdeči, mavričasti,....naredi svoja tema, kjer se lahko do onemoglosti obmetujete noč in dan.

Objava takih postov v temah kamor ne spadajo , bi avtomatsko sledil ban za najmanj 1T.
Ti se pa odvadi teh komunističnih predlogov za likvidacije.
Primerjava dveh različnih vlad med dvema katastrofama je na mestu. Le tako se človek lahko kaj nauči. Na napakah enih in drugh.

• Objave ne odobravam
Reactions: bizi

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.827
-428
113

Objavi takih postov v temah kamor ne spadajo , bi avtomatsko sledil ban za najmanj 1T.

žal na alterju že od uknitve parlamenta ni nobenega konkretnega moderiranja. tako da se dreka čisto po vseh temah, kjer je le mogoče vmešati politiko.