neuradno - 8.7.2008 otvoritev pomurske AC

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Sem zdaj pogledal.
Lendava - Dolga Vas zgleda OK (kot končano) (kje se ta cesta sploh konča ? Na meji ? Saj čezmejni promet bo šel v drugo smer, preko Pinc ???)

Lendava-Pince pa ponekod še asfaltiran ni. Čeprav danes nekaj asfaltirajo (en km stran) ta odsek ...
Optimizem
smile-1.gif

bisnen

Pripravnik
9. maj 2008
400
0
16
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Jao če bi bral kaj piše.
Saj sem napisal da bi naj odprli odseke Lipovci - Lendava, Lendava - Dolga Vas in Lendava - Pince.

Pa kaj v Ljubljani vejo kje so Lipovci pa Pince, lepo te prosim. Opis je treba poenostaviti.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Sem zdaj enga "lokalca" vprašal glede odseka Pince-Lendava.
Asfalt je, manjka pa kanalizacija, ograje itd.

Na rok 8. julij je zamahnil : Nikoli !

tongue-1.gif

Kak lahko manjka kanalizacija, če pa je vgrajena v avtocesto
confused-1.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
neuradne novice:
8.7.2008 ob 8. uri bi naj odprli odseke Lipovci - Lendava, Lendava - Dolga Vas in Lendava - Pince.

Avtocesta je zopet preozka, brez odstavnih pasov.

Včeraj sem bil priča zastoju na NOVI, PRED KRATKIM ODPTIM ODSEKOM Lenart - Maribor, pa rešilci spet niso mogli mimo kolone.
uf-1.gif

Avtocesta do tega datuma ne bo odprta 100%

Sveže fotografije od danes zjutraj.

In nič ne kaže da se jim kaj posebno mudi, med 6 in 7:30 se na avtocesti ni dogajalo nič razen, pri Lipovcih so delali nekaj na ograji avtoceste in kombi je prepeljal delavce na most čez Ledavo. Asfalt je še na celi trasi samo grob, ograje manjka vsaj na polovici avtoceste, most čez Ledavo je v delu nekje na 70%. ..... Če bi želeli odpreti avtocesto do 08.07.2008 bi se moral zgoditi čudež

Mi je pa bilo v veselje, ker sem celo zaprto avtocesto od Lipovec do Dolge Vasi prerolkal.

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
• Maribor - Lenart, dolæina 7,8 km,
• Lenart - Spodnja Senarska, dolæina 7,2 km,
• Spodnja Senarska - Cogetinci, dolæina 10,1 km,
• Cogetinci - VuËja vas, dolæina 11,6 km,
• VuËja vas - Beltinci, dolæina 14,6 km (avtocesta - 11,2 km, dvopasovna prikljuËna cesta Murske
Sobote - 2,2 km, zahodni krak juæne zbirne ceste Murske Sobote - 1,2 km),
• Beltinci - Lendava, dolæina 17,4 km,
• Lendava - Pince skupaj s hitro cesto do mejnega prehoda Dolga vas, dolæina 16,5 km.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Slikano pred 1 uro iz mosta pri Senarski:

Smer MB:

Smer MS:

Opazi kdo razliko?
grin1.gif
Drugače pa mi ni jasno, zakaj niso odprli AC do sem, bi se Lenart vsaj nekaj prometa znebil.