Nesreča pred "bob stezo" - Maribor

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Zakaj obvestilo o nesreči dajo za križišče, ko več ne moreš zaviti in se izogniti zastoju !???!?

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
danes v smeri Pesnice vse stalo par ur. Sem bil vesel, da sem šel kontra

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Čisto vsak dan beremo na radiu info da je nesreča na:
- krožišču pesnica
- bob stezi
- mostu čez dravo
- pokritem vkopu

V petek je bil recimo razsipan tovor na krožišču.

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Iz MB proti Pesnici je bila obvoznica direkt mimo mesta nesreče precej boljša varianta od Šentiljske (tam je zaradi semaforja pri krožišču menda vse stalo), medtem, ko je v smeri proti MB bilo bolje iti po Šentiljski. Je pa bil cel MB blokiran-za pot, ki jo običajo prevozim v manj, kot 5ih minutah, sem porabil 45minut. Seveda v nobenem križišču ni bilo policaja, ki bi naredil red.
jezen.gif

LP,

Milan

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Še do junija počakajte pa bo vzhodna avtocesta gotova

danes postavljajo znake za delo v smeri Pesnice v tunelu pred dvoetažnim mostom
bonk.gif
, ni bil že lani pol leta zaprt zaradi obnovitvenih del?

vuk

Pripravnik
19. nov 2007
499
4
18
Tudi obratno je bila boljsa izbira obvoznica;edino ne vam zakaj policaji mirno gledajo,da se en tuj tovornjak postavi na sredino voznih pasov in zapira promet odzadaj. Ko pa hoces it mimo,pa te celo zeli blokirat.
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sole pravi:
danes v smeri Pesnice vse stalo par ur. Sem bil vesel, da sem šel kontra

Ravno se odpravljal na tisto relacijo, ko me kliče starc. Sem nato letel tu z malečnika čez metavo, pa pridem pri rondoju ven, pa pol
dalje za šentilj, so baje zgubljali po pol ure....

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ja sej, ko pa Mariborčani ne znate speljevat pred semaforji. Ker drugače imate dovolj široke ceste.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Če sem prav zastopil, je bil največji problem v križišču zaradi razsutega tovora. Že ob normalnih razmerah brez gužve se v Mariboru nikamor ne premakneš (pet avtov skozi pol minute zelene), razsuti tovor je pa verjetno res vzrok za vsesplošni kaos.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.561
1.087
113
Titograd
No, pa saj folk res spi pred semaforji, zjutraj in popoldan, ampak v ponedeljek je levji delež prispevala prometna na najbolj neprijetni točki v celem mestu. Glede na to kak zanič asflat je na bob stezi ( v bistvu makadam skoraj, na hitri cesti) bo tam v naslednjih dneh in mesecih še večkrat spokalo. Vsako leto isto.