Nespodobno povabilo

Kdo je kriv?

• Skupaj glasov
    77

BohVar_alias_BOHL

Pripravnik
6. sep 2007
698
0
16
Laibah
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Za ta denar bi jo šu tud stardec kausnt.
Koga
confused-1.gif

Koruzo?!
confused-1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Verjetno bi se marsikateri dal pofookat za lepe parce. Tle je sam cena pomembna. Bi pa mogoče dajl, da resni pare pa le ne zamajajo take stvari, čeprov razmišljajo o tem, če seeda pride do tega, kokrkoli že.Z mojo sva skupaj 6 let. Tik pred poroko sem spoznal malce starejšo, zeeeloooo ohranjeno
tongue-1.gif
damiko. Mal pri denarju otroc več ali manj mimo. Kako je mene mikal da bi jo. Ker je konkretno namigovala.
Zgrizeš si nohte, zelllooo dolgo ne spiš, kak pir pade preveč (dobesedno do kome), tečen, delovna vnema pade,...
Vglavnem si kot najstnik brez glave.
Po dolgih mesecih sem jo prebolel in ni mi žal. Sej nevem kako bi bilo, le da bi mogoče več denarja mela.
Zgodba ni tolk podobna je pa konc lahko enak. Do materialnih dobrin bi prišel in glede na izkušnje in zgodbe glede 30+ starih žensk bi tut posteljni užitki bili na vrhuncu.
Da sem se za mojo odločil in brez skakanja okoli je v meni nekaj preskočilo in me močnega naredilo.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Za 1mio$ tud jaz mojo prodam za eno rundo. Če me ma rada bo šla, zrihtala, prišla nazaj in z mano uživala v miljončku
grin1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
če te ma rada bi ti morala dat mio, pa si drugo najdes :d ker kdo bo pa gledal ku... doma.

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Ksz

Sam se dobr da v kurbnhausih nimajo tvjev
grin1.gif

Ðesika, Brijana, lejte, sploh ni krize... model je dau tej kurbici 1mil dolarckov za eno noc, itk da lahk pol me racunamo 5k€ za eno uro
grin1.gif

Tak komentar bi biu kake kulbice
grin1.gif