Meni sta bila hrvaška komentatorja kul, še posebej, ko sta v paru komentirala. Zdaj je jebiga skoz zamenjeno...
Citat:
Uporabnik dentex pravi:
Edina sreča je, da nam komentatorskih sirot ni treba še vohat, če jih moramo že poslušat. Pri nas lahko tako ali drugače, vsako tele dobi službo na TV-ju ali radiju, pol pa mamo vse sovjetske tekmovalke , ali pa da prihajajo vsi iz totega konca.
Negledljivo in ne poslušljivo. Naši so na žalost podn od podna.
lp D
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
oba sta dobra komentatorja, sem samo čakal, kdaj se bo nekdo ob njiju spomnil, ker dragi moji Slovenceljni, ki vam itak ni nič všeč ...
F1 - vam ni bil všeč Ališič, sta prišla una dva, vam tud nista bla všeč, zdej je Ališič nazaj, spet ni kul
MotoGP - vam tud Gaber ni všeč
Fuzbal - se obdregnete ravno nad vsakim, zdaj že celo nad familijo Obrez
mimogrede - če ste kdaj slišali tiste prave nogometne komentatorje, se ravnotako "živalsko" derejo ...
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ni res.
Primeren komentator je tak, ki zadeve pozna v nulo. Ko takoj vidi kaj se dogaja na igriscu. Ne pa nedeljski rekreativc, ki je sem pa tja pogledal kaksno tekmo Reala pa Chelseaja, pred tem je pa za kaksen cajteng ali TV malo prevajal novicke in je to to. Ce mu je to tuje, si naj dobi nekega izkusenega sokomentatorja.
Citat:
pa ne vem, veliko ljudi poznam, pa z veliko ljudmi pogledam fuzbal, ko recimo on komentira, pa še nikogar ni to zmotilo ... ne vem, men je pa on top, ravno zato, ker pade v feeling in te drži pokonci, ne pa da vmes zaspiš ...
je pa res, da ima vsak svoj format podajanja informacij in na podlagi tega se potem tudi gre v to smer, ko pride do usposabljanja ...
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
. Nonstop se dere, kriči v mikrofon, navija za Barco !?, skratka kot Ališiæ v dobrih časih na tvju, katerega pa je rtvslo malo prizemljila.
No glede Obreze, preveč se DERE že za najmanjši "pas" ipd.
p.s. tisti na Akanalu je Dejan Obrez, skratka kar oba brata sta katastrofa očitno.
Citat:
na vseh bolj ali manj resnih medijih, gredo novinarji/spikerji/komentatorji čez usposabljanje.
ko sem delal še na Anteni, oz. Radijski mreži Infonet, sem samo kot urednik prometnih informacij imel kar precej usposabljanja, kaj in kako, da ne govorim o tem, kako je bilo, ko sem se začel uvajat in pripravljat za delo v etru ...
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Čurliæ je pa ja fejst komentator
Drugače pa raje Miheliča kot kakšnega Ališiča.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Lahko se dere KOT aaaaaaaaaaaaaaa, Ne pa KOTTTTTTTT. Ka en motor zariban bi se pol slišal