Nepremičnina Levji dvorec - Trebnje

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Podjetje, ki je gradilo ta stanovanja, je bilo v osnovi podjetje, ki je proizvajalo in tržilo beton - zato je vse in čisto vse kar se je dalo in tudi tisto, za kar ne bi pomislil, da je iz betona, tudi iz betona. Ne bom preveč pameten, ker nisem iz te stroke, vendar slabša zvočna in toplotna izolacija, ...
Na Mirni se prodaja za 90 tisočakov dvoinpolsobno stanovanje, popolnoma na novo obnovljeno in z vso opremo/pohištvom in tudi parkplaci niso nobena težava.
Tako da ...
Tisti bloki oziroma stanovanja niso na dobrem glasu, dvakrat premisli, preden greš v to ...

brett

Zelenc'
25. dec 2010
17
0
1
Citat:
Uporabnik maurice pravi:
Podjetje, ki je gradilo ta stanovanja, je bilo v osnovi podjetje, ki je proizvajalo in tržilo beton - zato je vse in čisto vse kar se je dalo in tudi tisto, za kar ne bi pomislil, da je iz betona, tudi iz betona. Ne bom preveč pameten, ker nisem iz te stroke, vendar slabša zvočna in toplotna izolacija, ...
Na Mirni se prodaja za 90 tisočakov dvoinpolsobno stanovanje, popolnoma na novo obnovljeno in z vso opremo/pohištvom in tudi parkplaci niso nobena težava.
Tako da ...
Tisti bloki oziroma stanovanja niso na dobrem glasu, dvakrat premisli, preden greš v to ...

Hvala za konstruktiven odgovor!! Katera Mirna (tista pri Trebnjem?).

LP

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Tako je - tista pri Trebnjem, 7 kilometrov oddaljena iz Trebnjega proti Sevnici, 7 minut zelo izi vožnje, dinamičnih 5 minut ...
Tako kot so napisali že drugi, ta stanovanja, ki se gradijo sedaj s turbo hitrostjo, niso vredna svojega denarja, ker so prehitro zgrajena, z nekvalitetnimi materiali, ... če samo pogledate Celovške dvore - plesen, vlaga, voda, ...
Na začetku so se ta stanovanja prodajala, kljub temu, da je imela banka hipoteko nanje, niso bila vpisana v zemljiško knjigo, ...

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Zelo zanimiv primer neustrezne/nekvalitetne gradnje so stanovanja v ''bloku'' malce naprej od Trebnjega, v kraju Štefan, čisto zraven IST-a in Rafaelo bufiča.
Naredili so odprtino, , nato pa jo razpolovili z ''cegli'' in nastala sta dve okni. No, ne bi bilo nič narobe, če bi bili cegli celi, ampak so cegle zožali z kladivom in jih nato vzidali enega na drugega, da je ratal stebriček. Ker so bili preširoki. Kere budale. Namesto da bi vzeli/vgradili ''cegle'', ki so ustrezno ožji, in bi izboljšali linijo teh ceglov (stebra) in tudi končna izdelava bi bila boljša, ...

To se je opazilo iz ceste, ker je bil semafor ravno vštric bloka, ki se je gradil, ker so ravno takrat popravljali cesto.
Kaj vse so pošušmarili, kar nestrokovno oko ne opazi, nadzorni pa ne opravlja svojega dela, tko kot bi moral.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik maurice pravi:
... če samo pogledate Celovške dvore - plesen, vlaga, voda, ...

Kva je sedaj s celovškimi, se že vrti ceca 25/8 ?
tongue-1.gif

PaCiEnT_666

Pripravnik
22. nov 2007
72
0
6
Citat:
Uporabnik brett pravi:
Lep pozdrav!

Z boljšo polovico nameravava kupiti stanovanje in med drugim se nama je pogled ustavil na trebanjskem Levjem dvorcu ( http://www.metropola.si/si/novogradnje/levji_dvorec/predstavitev.html ).
Predstavljena stanovanja (v večini tlorisov) nama ustrezajo v velikosti, razporeditvi in nenazadnje cenovno (max. do 90.000 EUR). Ogled bo prišel na vrsto po praznikih, zaenkrat pa imava vprašanje glede vaših izkušenj, mnenja o omenjeni stanovanjski gradnji (kakovost gradnje, okolica: železniška proga v bližini!?, ipd.) in TUDI nepremičninski agenciji Metropola, ki oglašuje to stan. sosesko. Kakšne izkušnje imate z njimi?!

Vsi komentarji bodo zelooo dobrodošli
:D

Hvala zaenkrat

A

Ker je uporabnik brett napisal na las identicno situacijo kot sem jaz in moja boljsa polovica glede iskanja stanovanja in levjih dvorcev, me zanima, ce je v tem casu kdo kaj tam gledal, se zanimal ipd. ... Sem prebral vse kar ste napisali pod njegovim vprasanjem, tako da me vseeno zanima če ima kdo kakšno novejšo informacijo glede vsega ...

Najlepsa hvala in lep pozdrav,

22. jul 2007
13.586
1.770
113
124
Izogibaj se pritličnih stanovanj, ker so jim letos ko je bilo mrzlo zmrznile cevi za mrzlo vodo, slabo izolirano-neoizilirano spodaj.
grims-1.gif