Na okencu ni gužve,.. traja ene 5 dni da dobiš sms za prevzem,.. je pa govor o običnem kablu za polnilec,.. predvidevam da marsičesa dejansko ni na zalogi in potem čakajo kot v ostalih trgovinah tipa Mimo vrste , Big bang,..Zdravo, mogoče ve kdo kaj se dogaja z gizzmo.si firmo.
Ne odgovarjajo na mail, na telefonu pa čakaš prostega operaterja do onemogolosti ...
lp
Ja, vsi bi radi nekaj prodajali, česar še sploh nimajo na razpolago, potem pa te nategujejo do onemoglosti. Najbolj so veseli, če plačaš vnaprej.Na okencu ni gužve,.. traja ene 5 dni da dobiš sms za prevzem,.. je pa govor o običnem kablu za polnilec,.. predvidevam da marsičesa dejansko ni na zalogi in potem čakajo kot v ostalih trgovinah tipa Mimo vrste , Big bang,..
No no, v 14 dneh 2x narocil ovitke. Prvic sem imel sms da je pripravljeno po 3 urah, danes pa sem slucajno bil v btcju v 1 uri po narocilu, vprasal na okencu ce je mogoce ze mozen prevzem ker sem ravno tu, pa je bila zadeva resena v 2 minutah. z moje strani vse pohvale.
mesec maks, vsaj kar je manjsih paketov...Pa čakaš pol leta.
Ja, vsi bi radi nekaj prodajali, česar še sploh nimajo na razpolago, potem pa te nategujejo do onemoglosti. Najbolj so veseli, če plačaš vnaprej.
ma ste dosadni.
vi vsi bi pa radi imeli izdelek takoj in po občutno nižji ceni kot pri konkurenci.
Tko ne gre!!! če hočeš izdelek takoj je treba imet zalogo - zaloga se plača (kaj šele artikli ki se ne prodajo), plača se skladišče, skladiščnik itn. In zato je cena v enem BigBangu višja kot pri takih spletnih trgovcih. Pa že Gizzmo ima skladišče za večino robe. Drugače pa se pošilja direktno od uvoznikov. In če v teh časih nimate razumevanja za čas dostave, potem se vsedite v avto in v BigBanga, bo izdelek takoj na voljo.
ja, seveda, lahko pa čakaš 1 mesec in dobiš izdelek za smešno ceno.
btw: kaj pa piše ob izdelku? da je na zalogi, ali priše čas dostave?
no shitVerjetno ni kar tako enostavno postati par let najboljši spletni trgovec v celi adriatic regiji....https://www.iab.si/novice/2020/11/557-Znani-najboljsi-spletni-trgovci-Adriatic-regije