Nenormalno!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Ena čudna situacija na avtocesti danes. Peljem so proti trojanskim predorom iz smeri lj proti celju. Peljem lagkodnih 130, ker sem imel telefon. Mimo mene pa po prehoitevlanem pasu videm nekaj kar v svoji vozniški karieri in prevoženih ogromno kilometih še nisem videl.
Prehiteva me v malenskot hitrejši vožnje od mene moder Rover 75 MB registerskih oznak notri pa blondinka in en pubec v strastnem lizarjenju. Če kdo modela pozna mu naj sporoči, da ima dobro babo sam takih neumnosti pa ne rabi počet pri hitrosti slabih 135!

Aja to je bilo okrog 16.30 ure!
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ne vem, ker sem ga potem prehiteval, ker se mi je mudilo naprej, tako da izključeno pa to ni. Je pa res, da mi ga je do sedaj samo ena potegnila za volanom, pa še to na neki stranski cesti.
grin1.gif

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
ksz...

saj je fajn da se mata rada, ampak da med vožnjo... je pa verjetno adrenalinsko...

pa še ena prigoda od četrtka popoldan, sicer ni seksualno usmerjena, ali pa tudi...
smile-1.gif

se peljem ven iz MS, pa v krožnem vidim en volvo razbit v jarku, okrog njega pa en malo krepkejši tip okoli 25 let ves zgubljen, ga gledam, in ustavim malo naprej, da vidim, če rabi pomoč...

v glavnem jaz vprašam, če je vse OK, tipo odvrne da ni panike, pa da že čaka pomoč... pa pač pravim, da potem bom pa odšel če me ne rabi, pa pravi, da ni problema, naj kar grem, se hočem obrnit, da bi šel, potem me pa vpraša, če grem na špricer....

sem se konkretno zahvalil in odpeketal, saj so se moja sumničenja da je tipo malce prestrašen, hitro potrdila... no malo za tistim so ga že naši modri fantje obdelovali...

p/s: kaj je seksualnega na tem ?... ja očitno se mu je *ebalo za vse
smile-1.gif

le kaj je krivo, da je folk na cesti zadnja dva tedna čisto zbegan... ?!?

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Kaj je krivo.....ljudje so z mislimi povsem drugje kot na cesti in potem se peljejo z avtom tako kot da bi jih vozil nekdo drug.Ne mislijo ,ne predvidevajo ,ne pazijo......se pač samo peljejo ,ne glede na druge udeležence v prometu.

Ravno včeraj zvečer je vozil pred mano en enoprostorc 60km/h in hudiča ni bil menda pijan ker je vozil na ravnost ampak je pa vozil točno po sredini ceste in nisem imel nobene možnosti da bi ga prehitel...sicer ravnice so bile proste ampak nise bil prepričan če me bo zrinil ven al bo tisti moment ostal na svojem pasu.Pa sem se pač fural za njim enih dobrih 10km.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
Ena čudna situacija na avtocesti danes. Peljem so proti trojanskim predorom iz smeri lj proti celju. Peljem lagkodnih 130, ker sem imel telefon. Mimo mene pa po prehoitevlanem pasu videm nekaj kar v svoji vozniški karieri in prevoženih ogromno kilometih še nisem videl.
Prehiteva me v malenskot hitrejši vožnje od mene moder Rover 75 MB registerskih oznak notri pa blondinka in en pubec v strastnem lizarjenju. Če kdo modela pozna mu naj sporoči, da ima dobro babo sam takih neumnosti pa ne rabi počet pri hitrosti slabih 135!

On sodi, druge, sam se pa vozi pazi lahkotnih 130 samo zato ker je imel telefon...

Zdej pa povej če nisi zadet in to greš še pravt....

člouk something is wrong with you?

B81

22. jul 2007
36.951
10.508
113
Kolko se te ti pelješ po AC?
Jaz grem vedno 150 po gps, torej 160 po števcu. Če se da, jasno.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Citat:

On sodi, druge, sam se pa vozi pazi lahkotnih 130 samo zato ker je imel telefon...

Zdej pa povej če nisi zadet in to greš še pravt....

člouk something is wrong with you?

Ja drugače se pač vozim okrog 133/134 tu nekje je kaj narobe? Še vedno sem v "omejitvi"!
Torej kaj je po tvje bolj nevarno lizanje in nespremljanje prometa al vožnja s 130 in telefonskim pogovorom, ki je seveda preko inštalacije?
bonk.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
aha....
zdej razumem, lahkotno se voziš 130 napeto pa 135... zanimivo.... In ti si seveda gledal pr 130 poleg telefoniranja kdo je, kaj je, kaka baba je itd...

vagina a veš kva je tvoj problem, rabiš samopotrditev.....
morš ceumu svetu povedat, tudi da si se na debelo usral, ko greš knof od gat kupvat zbiraš javno ponudbe itd.....

Povej nam mogoče če se boš še na debel usral........ mogoče pr 134
write.gif
in to takoj zapiši, da nauš spet basou po tabli, da si se vsral kot slon......

to je vse za tebe...

imam še eno vprašanje, si se spet spozabil...... matr si kratek.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik reality pravi:
aha....
zdej razumem, lahkotno se voziš 130 napeto pa 135... zanimivo.... In ti si seveda gledal pr 130 poleg telefoniranja kdo je, kaj je, kaka baba je itd...

vagina a veš kva je tvoj problem, rabiš samopotrditev.....
morš ceumu svetu povedat, tudi da si se na debelo usral, ko greš knof od gat kupvat zbiraš javno ponudbe itd.....

Povej nam mogoče če se boš še na debel usral........ mogoče pr 134
write.gif
in to takoj zapiši, da nauš spet basou po tabli, da si se vsral kot slon......

to je vse za tebe...

imam še eno vprašanje, si se spet spozabil...... matr si kratek.

1,. Kje swem npisal, da sem napet pri 135
sprasujem se.gif
Verjemi mi, da sem prekleto miren ko jadram s 200+ po avtocesti (nemški se razume)!
2. Kje sem zbiral javne ponudbe za nakup gumba od spodnjic
sprasujem se.gif
Preberi si definicijo javne ponudbe in potem piši!
3. Če sem v kateri temi rekel, da ti ne bom repliciral sem rekel in se v 90% tega držal. V tej temi tega nisem rekel! Ko bereš malo misli zraven!
Sicer pa če ti kaj ne paše tut ne rabiš v tej temi kaj napisat!
bonk.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
sklepam, ker poudarjaš da lahkotno voziš 130 na uro...

pa še eno vprašanje sem mal bral tvoje poste, mene si glede ciganov učil, da smo pravna država in da se oni v tej državi pač znajdejo.... v rubriki tole je pa fajn letelo

pa povdarjaš, da pred zakoni nismo vsi enaki in zato smo banana republika...

zdej mi pa razloži kako te naj človek zastopi...

In meni si ogovoril na tvoje poste ne bom več odgovarjal ..... to se prav sklepam, ker nisi definiral velja za vse teme... ne samo da nanje skoraj zmeraj odgovarjaš, temveč tudi takrat, ko post ni namenjen tebi...

tolko o tvojem nakladanju.... še vedno trdim, da niti tega ne znaš, ker se kmalu spozabiš in poveš čisto nekaj drugega kot si rekel prej.....

lažeš da sam seb verjameš.. v tem je ves keč... ti naš politik, javni uslužbenec, švercar itd... in poznavalec gospodarskih subjetkov...

vagina preveč se blamiraš, res preveč.....

sej si pomemben šupak..... po srbjansko...

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Stari, it's a SeventyFive...
grin1.gif
Škoda, da ju ti nisi zalotil, ko sta vozila prek 130km/h, bi jima samo na prehitevalni pas skočil...
cool-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik reality pravi:
sklepam, ker poudarjaš da lahkotno voziš 130 na uro...

pa še eno vprašanje sem mal bral tvoje poste, mene si glede ciganov učil, da smo pravna država in da se oni v tej državi pač znajdejo.... v rubriki tole je pa fajn letelo

pa povdarjaš, da pred zakoni nismo vsi enaki in zato smo banana republika...

zdej mi pa razloži kako te naj človek zastopi...

In meni si ogovoril na tvoje poste ne bom več odgovarjal ..... to se prav sklepam, ker nisi definiral velja za vse teme... ne samo da nanje skoraj zmeraj odgovarjaš, temveč tudi takrat, ko post ni namenjen tebi...

tolko o tvojem nakladanju.... še vedno trdim, da niti tega ne znaš, ker se kmalu spozabiš in poveš čisto nekaj drugega kot si rekel prej.....

lažeš da sam seb verjameš.. v tem je ves keč... ti naš politik, javni uslužbenec, švercar itd... in poznavalec gospodarskih subjetkov...

vagina preveč se blamiraš, res preveč.....

sej si pomemben šupak..... po srbjansko...

Kaj naj ti drugega rečem kot to, da si eno bu*alo!
bonk.gif

Tvoja sklepanja gredo v popolnoma napačni smeri in ne preveč mučit svojih možgančkov, da ne bodo pregoreli!