Nemška GSM prepaid številka

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Večje ribe z lahkoto izsledijo, če si tega seveda želijo ampak te najhujše barabe itak imajo krte na vseh koncih, ki jih še pravočasno o vsem obvestijo in smo zato pravi raj za vso mafijo.
Če pa že koga obsodijo, pa revež ne more v zapor zaradi bolezni ali celo US poskrbi za zastaranje primera in je posledično oproščen vsega.

Dejansko si pa verjetno anonimen z vsako predplačniško kartico saj nisi naročnik in jo ima lahko kdorkoli.
Po moje ti davkarija, inšpekcija, policija,... ne moreta dokazat, da si točno ti kam klical....

Mi je pa dejansko vseeno, ker ne počnem nič prepovedanega.

Sicer pa sam niti slučajno nimam rad predplačniškega sistema, ker sem alergičen na kompliciranje s temi karticami, pa gledanjem datuma kdaj ti kaj poteče...

Ampak, ker me to stane kar 105 evrov!!! letno manj(za tri je to že kar 315 evrov letnega prihranka), pač nimam druge izbire
Je pa res super, da mi mirne duše lahko ukradejo telefon, pa mi ne morejo narediti niti evra dodatnih stroškov pa tudi ostali lahko kličejo kamor jih je volja in pošiljajo kar hočejo, pa me ne stane niti centa več.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Lahko bi tudi rekel, v čem je problem, če se moraš identificirati za nakup sadja, zelenjave, kruha?

Saj se identificiraš, ko daš kartico za zbiranje točk
evil.gif

masevc

Guru
2. sep 2007
3.517
893
113
Ksz

Za podjetje s sedežem v Nemčiji rabim nemško mobilno številko. Ima kdo kak pregled nad možnosti in pogoji priklopa in tarifami med različnimi paketi/ponudniki?

Nekje 1 giga prenosa, klici in SMSji.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.306
4.124
113
Od Vodafone vzemi nekaj imaš porobo po celi EU
da ne boš še Roaming plačeval.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Na Hrvaškem je prav fajn ko greš na dopust in lepo vzameš v trafiki tist paket tourist internet neomejeno za 1 teden. Pa tudi za veliko ostalih turistov je enako. Zakaj bi bilo kao boljše da se moraš zraven še registrirati, dajati osebno in podatke in podobno?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Verjetno si to želi le kak črv iz JU, ki upa, da bo potem premetaval tiste papirje.