Nekaj začne ružit in cvilit ko vklopim klimo

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.199
7.034
113
Ziher je kak ležaj...enako je pri meni.

Se komu sanja koliko stane popravilo tega? Če je le ležaj, potem kaj pretirano drago ne bi smelo biti, ali pač?

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Pri meni je pa tako da ko dam ventilator v višjo prestavo, brez vklopljene klime ne ruži prav nič. Kadar pa vklopim klimo se začne ruženje, ki je za moje pojme neodvisno od ventilatorjeve hitrosti.

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
ma mene moti.. in avto ima 2 leti.. joh bom gonil predno mi zapade garancija.. jih pa že eno leto opozarjam.. mater..

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Glej, da boš vztrajal pri popravilu preden ti poteče garancija, ker znajo servisi fajn nategovat folk, da ni to neka okvara, da bo nehalo, da čakajo na dele... Ko pa si 1 teden mimo garancije pa ti rečejo: okvara je večja, popravilo bo 300€
crazy1.gif

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
me ne gane.. kulaca je še vedno.. za 1 mesec čez garancijo jo morjo upoštevat..

drugač ga potegnem iza pulta.. itak na vseh servisnih nalogih piše da cela k cirkularka..
jaz sumim sklopko na kompresorju.. bomo videli..

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
405
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik peterm pravi:
me ne gane.. kulaca je še vedno.. za 1 mesec čez garancijo jo morjo upoštevat..

drugač ga potegnem iza pulta.. itak na vseh servisnih nalogih piše da cela k cirkularka..
jaz sumim sklopko na kompresorju.. bomo videli..
Njah, kulanca. Še vedno delno ti plačaš oz. delo.
No, če imaš na vseh servisnih zapisano to, potem je recimo ok.

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
515
72
28
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pol pa ti je mogoče crknil ventilator ali pa se komaj malo vrti in zato ne potiska zraka v kabino. Kaj klima pa se vklopi normalno?

Sem skoraj prepričan da je ležaj v ventilatorju v kabini zanič, oz. bo kmalu zanič. Enak problem sem imel pri sebi, skratka ružilo in čedalje bolj ružilo, dokler ni nehalo pihati zraka v kabino. Sem razdrl armaturko, vzel ven ventilator in je bil "zariban" ležaj. Sem skočil do avtoštromarja, je zamenjal ležaj, cca. 10€, novi pa stane okrog 250€-komplet ventilator...

skratka, poskusi....počakaj da crkne, potem pa menjaj, če je pa garancija pa le do servisa pa menjava.

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
ej hvala..

tole bo zgleda..

ker včeraj je kar na enkrat za kako sekundo al pa 2 začel pihat k pr norcih pol pa spet po ta novem naprej..
zgleda je neki na ležaju in mu ne pusti vrtet..

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
515
72
28
širne planjave Dolenjske
jap, men je nekako prišel noter prah oz. neki ostružki, so zgleda neki wannabe majstri k so montirali zvočnike nekaj rezali itd....pa je padlo direkt v ventilator....skratka, sem zrihtal za bistveno manj dinarčkov, kt so hotli na uradnemu servisu...dobr da je fotr bivši mehanik pa se mu da malo razmislit pa razstavljat zadevce
wink-1.gif