Ni nujno, sem bil sam istega mnenja, dokler jih nisem imel pred kratkim tudi sam. Ličinke sem našel najprej pod tepihom, ki je pred parimi dnevi prišel s pralnega stroja, bilo jih je cca 30, so romale v školjko, mal se je pogledalo še naokoli in ni bilo videti gnezda oz sem pa tja kaka ličinka. Čez nekaj dni so se pa s tega vsule zelene muhe, ki jim ni bilo videti konca. Razstavil sem praktično vse stanovanje in suhe ostanke ličink našel pod kuhinjo, v dnevni pod omaro, ter še nekaj temnejših kotičkih. Pregledal vso hrano, prepoliral vse pohištvo znotraj in zunaj se spravil med cunje in nisem našel nobene druge sledi več. Še najmanj mi je pa jasno od kot so se vzele, ker v stanovanje redko katera muha sploh zaide, kaj šele zelena. No sumim mal, da so se zaredile v smeteh, ki se sicer na nekaj (3-4) dni odnašajo in odrezki govejega mesa, ampak sem jih že pri ličinkah pregledal pa nič našel.
Šola: Od slej je toliko večja previdnost glede smeti, pa še nenačrtovana generalna stanovanja se je izvedla
in kak mesec je že mir.