Citat:
Uporabnik kleopatra666 pravi:
Kasius, mislim, da si tudi ti eden teh, ki jim kronično primanjkuje seksa, ampak drugi so vsaj toliko obzirni in ne svetujejo drugim, kako naj več seksajo, temveč zgolj čakajo na svojo priložnost. Če ti seksa ne bi primanjkovalo, ne bi niti pomislil na to, da bi odprl tako temo. Otročje.
Citat:
Uporabnik LaUros pravi:
Moski bi vedno mel tako k se je sparala, ampak fuka kot taka k je vsakmu dala
Citat:
Prvi stavek je odličen in pravilen. Razen tega, da je lep. Njegovo pisanje me zadeva, vendar ne tako kot si ti sklepal.
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Čuj.. kakšno pa naj si potem zberejo za resno zvezo? Tako ki je dala vsakemu, ali tako ki se je šparala?
Citat:
Kasius, mislim, da si tudi ti eden teh, ki jim kronično primanjkuje seksa, ampak drugi so vsaj toliko obzirni in ne svetujejo drugim, kako naj več seksajo, temveč zgolj čakajo na svojo priložnost. Če ti seksa ne bi primanjkovalo, ne bi niti pomislil na to, da bi odprl tako temo. Otročje.
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
tip vam lepo napiše vi s epa norca delate.
dejstvo je, da 3/4 alter jebačev jebe sebe in to je to.
najlažji pa dobiš pri jebačicah in pri nenajlepših.
jebačicam je vseen a je 10, al 12 tičev mela.. najstnica..fuk je svetinja. 30 letnica, 35..[censored] i odjebi..zdej pa razmisljite kaj boste..
še en nasvet.
ne jebat jebačic, ker one se jebejo, se ne vezejo custveno..ker bomo rbail nov podforum. jebem ja, palčem ja, ona je otišla
Nisi me razočaral, sem vedel, da si za razliko od te otročadi, razumen človek.
Citat:
Odgovor je bil podan zgolj zato, ker me je zmotilo posploševanje v temi. Če ženska zna ali pa ne zna seksati, res ni odvisno samo od let in tega, koliko moških je imela. Sem prepričana, da tukaj še kaj vmes manjka. Se pa strinjam z izjavo Kasiusa, da ni napačno poiskati že poročeno žensko, ki je sama doma in se dolgočasi (p.s.: ne spadam sem, se mi pa ne zdi slaba ideja).
Citat:
Prvi stavek je odličen in pravilen. Razen tega, da je lep. Njegovo pisanje me zadeva, vendar ne tako kot si ti sklepal.
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Se tud js sprašujem...
Sicer pa fajn napotki, a bi napisal mogoče še, kako prit do sexa če si povsem povprečna bejba?