Nekaj napotkov za nesojene jebache

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ker ugotavljam, da marsikomu kronično primanjkuje fuka, sem se odločil na hitro navreči nekaj instant napotkov, da boste več fukali.

Ugotavljam namreč, da se večinoma trudite okoli nekih brezveznih 20-letnic, ki vam ne dajo, posledično ste brez fuka, nesrečni in razočarani.

Kdor še ni fukal, si pa želi:

1. najlažje je poonegavit žensko, ki je grda

2. če nočete onegavit grdih, fukajte debele oz. baročne; sploh če relativno ok zgledate, otročje lahko

3. relativno lahko so dostopne tudi take, ki so starejše od 30 in vezane; ker jih tip itak zanemarja; pa marsikatera dobro zgleda

4. za konec bi pa dodal vezane 23-30, ki dobro zgledajo; take fukajte šele, ko ste prve 3 kategorije dali skoz

Samske stare 20-30 in najstnice pa itak ne znajo onegavit.

Veselo na delo, ne zgubljajte časa z ženskami, ki so previsok rang za vas, niti s slabim fukom, privoščite si pravo stvar.

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ker ugotavljam, da marsikomu kronično primanjkuje fuka, sem se odločil na hitro navreči nekaj instant napotkov, da boste več fukali.

Ugotavljam namreč, da se večinoma trudite okoli nekih brezveznih 20-letnic, ki vam ne dajo, posledično ste brez fuka, nesrečni in razočarani.

2. če nočete onegavit grdih, fukajte debele oz. baročne; sploh če relativno ok zgledate, otročje lahko

3. relativno lahko so dostopne tudi take, ki so starejše od 30 in vezane; ker jih tip itak zanemarja; pa marsikatera dobro zgleda

4. za konec bi pa dodal vezane 23-30, ki dobro zgledajo; take fukajte šele, ko ste prve 3 kategorije dali skoz

Veselo na delo, ne zgubljajte časa z ženskami, ki so previsok rang za vas, niti s slabim fukom, privoščite si pravo stvar.

Opet ti šupčino! ! Pozabil si še napisati, da poleg grdih in debelih žensk, občasno kresneš tudi kakšno ovco!
bonk.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Navodila za nesojene jebaæe pa je napisal sojeni nejebaæ . Simple as that.

Drugače pa že skor vsi vemo, da virtualni jebači, a.k.a. Kasius, lahko jebejo večkrat na dan. Leva, desna, grupni (obe roki).

Nazadnje urejeno:

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Pozabil si, da se še na roko vsede, ker mu potem zaspi in si ga potem zdrika s tisto roko, da se bo pohvalil, ker mu ga tudi druga zdrka.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Zanimivo je, da večina teh jebačev prihaja iz Štajerske, posebej iz totega Maribora!

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

PODNSLOV TEME:
ČE SE NIMAŠ RAD IN SI PO VSEJ VERJETNOSTI UNDERCOVER GAY TI BO VŠEČ V POSTELJI TOLE:

-pol pa tist kar si prej tako doživeto opisal

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tip vam lepo napiše vi s epa norca delate.

dejstvo je, da 3/4 alter jebačev jebe sebe in to je to.
najlažji pa dobiš pri jebačicah in pri nenajlepših.
jebačicam je vseen a je 10, al 12 tičev mela.. najstnica..fuk je svetinja. 30 letnica, 35..[censored] i odjebi..zdej pa razmisljite kaj boste..

še en nasvet.
ne jebat jebačic, ker one se jebejo, se ne vezejo custveno..ker bomo rbail nov podforum. jebem ja, palčem ja, ona je otišla

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:

jebačicam je vseen a je 10, al 12 tičev mela.. najstnica..fuk je svetinja. 30 letnica, 35..[censored] i odjebi..zdej pa razmisljite kaj boste..

še en nasvet.
ne jebat jebačic, ker one se jebejo, se ne vezejo custveno..ker bomo rbail nov podforum. jebem ja, palčem ja, ona je otišla

Kaj bi pa ti rad povedal?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Se tud js sprašujem...
hysterical-1.gif

Sicer pa fajn napotki, a bi napisal mogoče še, kako prit do sexa če si povsem povprečna bejba?
hysterical-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik softi pravi:

še en nasvet.

Nisi me razočaral, sem vedel, da si za razliko od te otročadi, razumen človek.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik noker pravi:
sojeni nejebaæ
Odlična ideja za njegovo titulo.
Meni je všeč titula Kavsius.

@Kasius: Pa kdo za vraga misliš da si, da boš pametoval s temi svojimi nasveti. Če si nabrisal dve grdi in depresivni babnici srednjih let, ki sta poročeni s pijanci, to še ne pomeni, da si nek hud jebač.
Sprva sem mislil, da se zajebavaš (no, morda si tudi se), ampak zdaj pa že samemu sebi verjameš.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Sej ne pametujem, samo pomagat vam hočem. Kaj pizdiš. Če so vam moji nasveti butasti, pa še naprej fantazirajte o ženskah, ki jih ne morete imet in doživljajte razočaranja ob zavrnitvi super lepih 20-letnic, ki se "šparajo za pravega".

Če imate radi manj oz. nič fuka, tudi prav.

In kje sem napisal, da sem hud jebaæ? Hudi "namišljeni" jebaæi ste vi, ki po netu surfate za "tahudimi".

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Čuj.. kakšno pa naj si potem zberejo za resno zvezo? Tako ki je dala vsakemu, ali tako ki se je šparala?