nehvaležnost, nezadovljstvo...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
evo nekaj za premlevanje:

zakaj so nekateri konstantno nehvaležni, nič jim ni dovolj, nič ni ok... recimo narediš partnerju nekaj, za kar si vložil ogromno energije, poznanstev, vez... a vrnjen dobiš hladen tuš. v stilu: to ni nič... seveda na drugi strani se mora vsaka malenkost poveličevat v neskončnost...

torej zenske...

aja pa še nekaj: kako je zdaj s nihanjem razpoloženja... kaj že vpliva na to?

Čist je odvisno kako mejo imas ko dobiš zahvalo...

"Kolegica" mi je zrihtala da so njeni sodelavci prišli čagirat v našo oštarijo. Res so super zapili, 2x več kot smo pričakovali,
požrli so zares vse penine, in še hektoliter žganjar, plačali keš ob koncu brez pogleda na račun.
Tej kolegici sem nato rekel da se ji lepo zahvaljujem za čago in da jo s setro povabima v njeno priljubljeno restavracijo
da se do sitega nažeremo njene priljubljene hrane. Kontra sma dobila, da nemisli nič jest in pit, naj ji lepo odkartama 20%
prometa. S seko sma se spogledla, in skomignem z rameni in šokiran okartam kar četrtino. Nevem al sem naredil
prav al narobe, ampak bil sem tako prizadet in užaljen, da mi je bilo prav vseeno, pa če ji dam ves denar,...

Tako da te meje so precej zabrisane. Eni bi ti v zameno ker mu vrneš pozabljena očala dal pol hiše, drugi pa če mu
rešiš froca reče hvala...

Čist odvisno...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
čakaj malo pa sej to je popolnoma fer. naredili so ti ogromen promet! zapili ogromno... in tebi je za to težko dat 20% za promocijo? zaslužil si pa toliko kot cel teden ne...

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.773
169
63
ne, to ni blo fer. To je dejanje človeka-pizde.
Fer bi bilo, če bi se vnaprej tako zmenila.

lp

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Točno tako.

Sicer pa je tudi mene že izučilo, da se je vsak drek treba prej zmenit. Pa še tisto ne drži vedno
smirk-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
hja odvisno zdaj kaj in kako sta se zmenila...

konec koncev pa 20% je lahko manj kot ena ornk večerja:) ponavadi je to tkole: eni bi radi vse, rečejo dej sej ti bom vrnu sej se ti bom oddolžu.. ko pa hočeš % pa vsi javkajo (prej bi vse potem pa nič ko enkrat imajo...)

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Če bi se zmenila prej pol on ne bi tole tle pisu ampak bi bilo vse rešeno. Teb pa tole, a si si prebral kaj si napisu v postu te teme? Zgleda da ne k si ti tist jamrovc. Pišuka pa res drži, da vsak po seb sklepa.

Ewo beri še enkrat:

evo nekaj za premlevanje:

zakaj so nekateri konstantno nehvaležni, nič jim ni dovolj, nič ni ok... recimo narediš partnerju nekaj, za kar si vložil ogromno energije, poznanstev, vez... a vrnjen dobiš hladen tuš. v stilu: to ni nič... seveda na drugi strani se mora vsaka malenkost poveličevat v neskončnost...

torej zenske...

Aja še to, kwa je un "torej ženske"????? A vi tipi ste pa za vse ful hvaležni pa kr skačete okol in vas je sama dobrota? Dej ne bluzi. Da ne bi začela luno omenjat, k si že pri nihanju razpoloženja.

majč
smile-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Tako stvar moraš po mojem z žensko razčistiti. Nekaj kar je tebi pobralo veliko energije je lahko njej nepomembno in si se mogoče zastonj trudil. Tudi mene je že žena kdaj presenetila z darilom, ki bi jaz najraje kar v smeti vrgel, ker me to v tistem trenutku ni zanimalo
grin1.gif
.
Definitivno moška logika vrednosti ne špila pri ženskah in obratno. Smo zelo različni in že mora biti tako. Zato se mi zdijo skoraj ubogi pari, ki jim rata vse delati skupno. Vprašam se: ali se en tako podreja, ali pa je nekdo tukaj v sebi malo drugačnega spola, kot ga zunanji organi kažejo.
Še ena stvar je tukaj pomembna, kako je človek ne glede na spol sploh hvaležen. In ali drugi kar pričakuje neko hvaležnost. Mislim, da je v mladih generacijah prvih čedalje manj, drugih pa čedalje več. Moja logika je v tem, da se je čedalje manj potrebno truditi za neko dobrino, po drugi strani pa se otroke nagrajuje za vsako figo, permisivna vzgoja itd. in mislijo, da so z drobnarijo naredili ne vem kaj.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:

PMS
grin1.gif

drugač ti pa ne znam odgovort, zakaj so nekateri/e nehvaležni/e...sama pokažem hvaležnost pri stvareh, ki jih kdo nardi zame. mi gre pa na živce, da ti potem ta oseba to zmeraj meče naprej...npr. ja sej tisto si pa itak že pozabila, js pa use zate naredim. ker to res ni res
smile-1.gif
js ne pozabim :D

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
Moski so z Zemlje, zenske so z Zemlje. Nekje po 25. letu (eni prej, drugi kasneje) pa se *nekateri* od moskih odlocijo, da se bodo preselili na Mars, *nekatere* od zensk pa, da se bodo preselile na Venero.
Tisti/e, ki ostanejo na Zemlji, pa ugotovijo, da so storili prav .
evil.gif
Ugotovijo, da so storili prav: a) tisti, ki so šli na Mars in Venero ali b) tisti, ki so ostali na Zemlji?
confused-1.gif

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.396
381
83
Ljubljana
...Pa nikoli mi ne rečeš da me imaš rad....

...jaz sem to teb enkrat povedal, dokler je tko , je tko... če bo pa drugač boš pa že zvedela...
smile-1.gif

Čista resnica spet
wink-1.gif