Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
evo nekaj za premlevanje:
zakaj so nekateri konstantno nehvaležni, nič jim ni dovolj, nič ni ok... recimo narediš partnerju nekaj, za kar si vložil ogromno energije, poznanstev, vez... a vrnjen dobiš hladen tuš. v stilu: to ni nič... seveda na drugi strani se mora vsaka malenkost poveličevat v neskončnost...
torej zenske...
aja pa še nekaj: kako je zdaj s nihanjem razpoloženja... kaj že vpliva na to?
Čist je odvisno kako mejo imas ko dobiš zahvalo...
"Kolegica" mi je zrihtala da so njeni sodelavci prišli čagirat v našo oštarijo. Res so super zapili, 2x več kot smo pričakovali,
požrli so zares vse penine, in še hektoliter žganjar, plačali keš ob koncu brez pogleda na račun.
Tej kolegici sem nato rekel da se ji lepo zahvaljujem za čago in da jo s setro povabima v njeno priljubljeno restavracijo
da se do sitega nažeremo njene priljubljene hrane. Kontra sma dobila, da nemisli nič jest in pit, naj ji lepo odkartama 20%
prometa. S seko sma se spogledla, in skomignem z rameni in šokiran okartam kar četrtino. Nevem al sem naredil
prav al narobe, ampak bil sem tako prizadet in užaljen, da mi je bilo prav vseeno, pa če ji dam ves denar,...
Tako da te meje so precej zabrisane. Eni bi ti v zameno ker mu vrneš pozabljena očala dal pol hiše, drugi pa če mu
rešiš froca reče hvala...
Čist odvisno...