nehvaležnost, nezadovljstvo...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
evo nekaj za premlevanje:

zakaj so nekateri konstantno nehvaležni, nič jim ni dovolj, nič ni ok... recimo narediš partnerju nekaj, za kar si vložil ogromno energije, poznanstev, vez... a vrnjen dobiš hladen tuš. v stilu: to ni nič... seveda na drugi strani se mora vsaka malenkost poveličevat v neskončnost...

torej zenske...

aja pa še nekaj: kako je zdaj s nihanjem razpoloženja... kaj že vpliva na to?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
možno možno

samo nisem vprašal kako ravnati. vprašal sem zakaj je to tako. zakaj enim ni nič dovolj, a za svoja dejanja hočejo nazaj x 100000...

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
956
148
43
krivda je vsaj pri enem

morda je razvajena, navajena večne pozornosti, egocentrična...

morda pa ji največ pomeni to, da ji rečeš, da je v novi obleki vitka (4 sekunde), ti si pa porabil pet ur časa, da si ji porihtal avto
njej se zdi, da ti gre res na roke, ko reče, da si luštno skuštran, od tebe pa ne dobi nič takega nazaj.
in sta oba užaljena

Povej ji, da je luštna (pelji jo v gledališče, skuhaj večerjo, kar ji pač godi) in boš videl, da bo tudi spoliran avto opazila. verjetno.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Pogovorita se ane, kaj nam jamraš, nismo pravi naslov.

Reč lubica tko pa tko je, jaz sem se s tem dobr namatral, ti pa nc. Reč vsaj en analni seks lahko pade al pa neki.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
wink-1.gif
nummy maš prav... lahk bi padu;)

ni problema jaz že znam potalat kompliment... sprašujem tak na splošno zakaj je to tko ne pa kaj naj naredim.. ni mi problem rečt, pohvalt to mi je normalno samo zanima me zakaj so eni večno nezadovolni... zakaj enim nikoli nič ne paše.

sem pa mimogrede prebral da eni podzavestno vedno rušijo odnose ker se bojijo nečesa uspešnega... kaj menite...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
...kaj nam jamraš....

jamBraš..., pa vas ne mislim več opozarjat, v prihodnje se bodo take napake kaznovale brez predhodnih opozoril.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
jamBraš..., pa vas ne mislim več opozarjat, v prihodnje se bodo take napake kaznovale brez predhodnih opozoril.

sori ker je offtopic, ampak ne zastopim?
confused-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
jamBrati je bila beseda, ki jo je vedno uporabljal žajfa. In se je pač malo prijela med nekaterimi uporabniki.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
...kaj nam jamraš....

Bani me zaradi tega ali pa utihni glede tega sranja. Če se bomo po enih bedakih zgledoval pa res ne vem kam pridemo.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
se strinjam, notranjc se je itak vrjetno sam salil. ker meni tud ni potegnilo v cem je fora, kaj me briga kak je nek zajfa pisal (polapismeno) in defenitivno ni razlog za ban
smile-1.gif

back to topic... alkoholik, baba te ma vrjetno dovolj, pa si zmisljuje vse mogoce, samo da ma razlog da je tecna zarad tebe

Nazadnje urejeno:

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Za avtorja. Če sem prav razumel, ti bi rad zadovoljil žensko? To je nemogoče!

Jaz se hebem s prevajanjem za njen življenjski uspeh in potem mi reče, to ni nič. OK, vem da je neumna in ji naredim še ostalo, vse na pladnu, še govor ji pripravim in mi reče hvala po uspešni (moji) predstavitvi? Ne. To so ženske.

Pazi, mel sem eno, ki ji res ni bilo nikoli dobro in je vedno jamrala, ne nad mano ampak nad celo situacijo, vsaka ovira, majhna ovira, češ kako hudo je njej, takih se izogibaj, ker ti kradejo veselje do življenja, just pointless.

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Kar se tiče tega, da ne vidi kaj nardiš za njo in ne zna tega cenit ti lahk sam rečem da se pogovori z njo, kot ti je to že nekdo prej reku. Drugače pa niso sam nekatere ženske take, so tipi tut taki
bonk.gif
...bi rekla, da je to velik povezan z osebnostjo, prioritetami...

Na nihanje razpoloženja pa naj bi vplivali hormoni, čeprav osebno mislim, da ti razpoloženje niha lih kulk sam pustiš in če ti paše bit kr naprej neki tečn itd. pač boš.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Pametna punca v violi.

Babe ste v glavnem žrtve hormonskih motenj. To se ne šalim, samo je tako.

Narejene ste, da pri 20-letih rodite. Ker pa ne, vam hormončki rahlo udarijo na agresijo. Nič novega. Samo nekatere to pokažete potem, ko nekoga "obesite".

Pa ne zdaj modrovat. Saj si predstavljam, da so to privzgojeni vzorci od doma (ko je mama jebala bogega očeta). Pač se zahvalite mami, da ne dobite poštene jebačine.
evil.gif

bula

Fizikalc
3. sep 2007
453
26
28
V zakonu /skupnosti moškega in ženske/ ima eden vedno prav...............drugi je pa moški.
Prej se tega navadite, lažje boste živeli.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.965
38
48
Moski so z Zemlje, zenske so z Zemlje. Nekje po 25. letu (eni prej, drugi kasneje) pa se *nekateri* od moskih odlocijo, da se bodo preselili na Mars, *nekatere* od zensk pa, da se bodo preselile na Venero.
Tisti/e, ki ostanejo na Zemlji, pa ugotovijo, da so storili prav.
evil.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Sulc pravi:
morda pa ji največ pomeni to, da ji rečeš, da je v novi obleki vitka (4 sekunde), ti si pa porabil pet ur časa, da si ji porihtal avto
njej se zdi, da ti gre res na roke, ko reče, da si luštno skuštran, od tebe pa ne dobi nič takega nazaj.
in sta oba užaljena

Tako preprosto in obenem....

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
Moski so z Zemlje, zenske so z Zemlje. Nekje po 25. letu (eni prej, drugi kasneje) pa se *nekateri* od moskih odlocijo, da se bodo preselili na Mars, *nekatere* od zensk pa, da se bodo preselile na Venero.
Tisti/e, ki ostanejo na Zemlji, pa ugotovijo, da so storili prav.
evil.gif

467716-post_slo.gif