Prvič avto z usnjem… prosim za nasvete glede vzdrževanja:
- kolikokrat na leto
- predvsem pa s čim.
Usnje se v skoraj novem stanju… ni pa bilo do sedaj kakšnih čiščenje/vzdrzevanj.
Hvala že vnaprej.
PS: bila prilika tako da prvič in zadniic usnje
Insignia, če ima cele zice iz usnja, ima res usnje. Kombinacija z blagom, pa je skaj, ki bo v nekaj letih razpokal in pri tem ne moreš nič, žal. Vem, sem sam imel. Za nekoga, ki je omenil bmw-je... vedno znova sem fasciniran nad starejšimi, kako dobro izgleda usnje, izgleda se pri tem ni prav dosti šparalo
Kak pa je pri Passatu B8? Imam kombinacijo usnje-alkantara...ali je tudi to v bistvu
PozdravInsignia, če ima cele zice iz usnja, ima res usnje. Kombinacija z blagom, pa je skaj, ki bo v nekaj letih razpokal in pri tem ne moreš nič, žal. Vem, sem sam imel. Za nekoga, ki je omenil bmw-je... vedno znova sem fasciniran nad starejšimi, kako dobro izgleda usnje, izgleda se pri tem ni prav dosti šparalo
Kak pa je pri Passatu B8? Imam kombinacijo usnje-alkantara...ali je tudi to v bistvu skaj?
ni potrebe po vžigalniku. Že na otip čutiš. Ali pa nardiš gubo in se takoj vidi al je leder al plastika.Z vžigalnikom hitro ugotoviš ali je pravo usnje ali ni. Tisti, ki so še v Trbižu kupovali leder jakne dobro poznajo to metodo.
jaz sem si to nabavil in prejšnji vikend prvič uporabil. tudi na volanu.Prvič avto z usnjem… prosim za nasvete glede vzdrževanja:
- kolikokrat na leto
- predvsem pa s čim.
Usnje se v skoraj novem stanju… ni pa bilo do sedaj kakšnih čiščenje/vzdrzevanj.
Hvala že vnaprej.
PS: bila prilika tako da prvič in zadniic usnje