Jaz imam zdaj 190 000km pa imam original diske in 2x menjane ploščice...pa nisem eden tistih ki pol kilometra spustijo gas pred semaforjem ampak si pomagam zavirat z motorjem.......(menjujem z medgasom)
Ne vem, računajo okoli 45 EUR za komplet prednjih oblog.Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Ali mogoče veš, če ti dajejo na servisu original ali kaj drugega? Ko sem jaz spraševal je bil original cca 85€ ostalo pa ene 20€ ceneje.
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Jaz imam zdaj 190 000km pa imam original diske in 2x menjane ploščice...pa nisem eden tistih ki pol kilometra spustijo gas pred semaforjem ampak si pomagam zavirat z motorjem.......(menjujem z medgasom)
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Je kdo doživel, da so se pri normalni, vsakdanji vožnji praktično novi diski ( TRW) zvili ?
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
...največkrat se zgodi, da se disk zvije, če ga pregreješ, potem pa zapelješ v kako lužo, in se prehitro shladi... Najpogosteje je to..
Vrjetno je bilo tudi pri tebi tako (namesto luže, kup snega.. )..
Se zgodi, nimaš kej
Razen če kdo za tabo vozi.Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Diski se zvijajo izključno zaradi pregretja, luže tu nimajo nič..Sploh pa voda ne pride do diskov
Vedno je bolje da se zavira tako da se močneje stisne pedala za krajši čas, kot pa naraho in da se dlje časa drži bremza
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Koliko bi pa dal drugače, če bi kupil ves material v Anetu, Motomatu, ipd...? Pa tudi pri nepooblaščenem serviserju ne verjamem, da bi za delo dal "samo" 50€
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Razen če kdo za tabo vozi.Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Diski se zvijajo izključno zaradi pregretja, luže tu nimajo nič..Sploh pa voda ne pride do diskov
Vedno je bolje da se zavira tako da se močneje stisne pedala za krajši čas, kot pa naraho in da se dlje časa drži bremza