Nečakov rosjtni dan

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Kaj kupit nečaku za ENO leto? En kup robe že ima, pa me zanima kaj bi kupili vi, ne glede na situacijo pri nas.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
glede na to, da še ne bo znal ocenit, kaj je dobil, darilni bon za kšno otroško štacuno.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
glede na to, da še ne bo znal ocenit, kaj je dobil, darilni bon za kšno otroško štacuno.

cheer.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Tale pametni kuža je res super. Tudi mi smo mu kupili tega za prvi rojstni dan. Zelo je zadovoljen z njim, vedno pritiska, se mu smeji in že ponavlja besede za njim.

Zdaj bo pa že kmalu drugi - ima kdo kakšne predloge - da si malo temo sposodim - kaj kupiti mulčku za 2. rojstni dan?

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Tobogan.

Kar pa zadeva kužata, smo ga mi kupili, ko je bil mali star eno leto. Zdaj ga ima (3,4 leta) še vedno rad.

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Še izkušnja iz pretkelega vikenda. Nečak 5 let star - rojstni dan, zraven starejša prikolica 7 let star. Ker imata polno "piz***" vsega rečeva, da ju peljeva v kino in McDonaldsa. Jasno risanka - Kung Fu panda. Ju opremiva z piskri kokic, coca-cole, vse kar gre zraven kung fu-ja.

Starejši je že med reklamami povedal za kaj se gre v risanki. Baje je gledal preko interneta. Mlajši pa se je po prvih petih minutah zavlekel pod stol in jokal, da gremo domov. Baje zgleda panda grozno velika na platnu? Ma ja...

Spakiramo v Mc Donalda. Vsakemu svojo "Kinderškatlo", razmontirata igrače in se spravita na tobogan. Dobro, da so porcije male in da sem bil jaz lačen, da sem pojedel 3 porcije. Transportiren hin und her.... avto polit s coca-colo, posut s kokicami, sedeži blatni.

Nauk te zgodbe: Za prvi rojstni dan ga enkrat dobro pretepi, da ne bo z leti postal tak kot naši.
grin1.gif
Madona, kje dobra stara komunistična vzgoja. Jaz sem za sedmi rojstni dan dobil 5 žetonov za fliper v čateških toplicah in prevoz tja, pa sem še celo leto sanjal tiste "knobe". Ti današanji pa.... pah!

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Heh, tobogan se dobro sliši, če ga ne bi že imel. Tako so mu ga pa doma kupili par mesecev nazaj.
rolleyes-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Super zadeva ja.
cheer.gif

Mal problem zna bit ob kakih naklonih....

Zadnjič smo bili na obisku in je bila 21 mesečnica čist navdušena nad malim šotorom-iglujem.

Gugalnice pa ne uporablja kaj preveč rada.

Drugače pa tudi ne moreš falit s kakimi oblačili-seveda za malo časa naprej, ker za ta čas verjetno že imajo vse.

Nazadnje urejeno:

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Pametnega kuža in konjička že ima, prav tako že ima tisti tricikel, ki ga lahko poganja, zadaj pa ga starš lahko vozi. Naj vseeno kupil zale poganjalec? tega še nima.

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Pametnega kuža in konjička že ima, prav tako že ima tisti tricikel, ki ga lahko poganja, zadaj pa ga starš lahko vozi. Naj vseeno kupil zale poganjalec? tega še nima.

Kaj pa, če bi starše vprašal, kaj lahko kupiš? To se ponavadi še najbolj obnese
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Moj nečak je za prvi rojstni dan dobil en plastični traktor, pa ga zdaj vneto drajsa naokrog, starši pa še darilne bone.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
eno šteko plenic pa kaj za oblečt. Zadnje kupujejo zgolj na začetku..kasneje, ko otrok vse preraste, pa vsi 'pozabijo' na te reči.

Igrače...hm...za moej pojem stran vržen denar..itak imajo vsi te robe preveč. Mi smo jo zmetali v vreče in vrh omare, ker imamo ko v skladišču...otrokupa je nova igrača interesantna kvečjemu kak dan.

tak da...raje kupi darilo, ki bo staršem koristilo..otroku pri teh letih je popolnoma vseeno.