Še izkušnja iz pretkelega vikenda. Nečak 5 let star - rojstni dan, zraven starejša prikolica 7 let star. Ker imata polno "piz***" vsega rečeva, da ju peljeva v kino in McDonaldsa. Jasno risanka - Kung Fu panda. Ju opremiva z piskri kokic, coca-cole, vse kar gre zraven kung fu-ja.
Starejši je že med reklamami povedal za kaj se gre v risanki. Baje je gledal preko interneta. Mlajši pa se je po prvih petih minutah zavlekel pod stol in jokal, da gremo domov. Baje zgleda panda grozno velika na platnu? Ma ja...
Spakiramo v Mc Donalda. Vsakemu svojo "Kinderškatlo", razmontirata igrače in se spravita na tobogan. Dobro, da so porcije male in da sem bil jaz lačen, da sem pojedel 3 porcije. Transportiren hin und her.... avto polit s coca-colo, posut s kokicami, sedeži blatni.
Nauk te zgodbe: Za prvi rojstni dan ga enkrat dobro pretepi, da ne bo z leti postal tak kot naši.
Madona, kje dobra stara komunistična vzgoja. Jaz sem za sedmi rojstni dan dobil 5 žetonov za fliper v čateških toplicah in prevoz tja, pa sem še celo leto sanjal tiste "knobe". Ti današanji pa.... pah!