Nebo v petek 18.10.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik shift pravi:
konkreten promet je tudi nad dalmacijo,nad dubrovnikom,da ne omenjam ko sem se vozil po AC do Londona v smeri heathrowa,tam dejasnko na 2 minuti vzleti inpristane letalo,lepo se vidi kako so razvrščeni en za drugim tako lahko vidiš v vrsti po 8-9 letal

Na brniku se to dogaja zgodaj zjutraj, med 5-8h, avioni na nekaj minut. In danes je bilo nebo nad gorenjsko oblacno samo zaradi tega.

shift

Guru
20. jul 2007
9.932
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
konkreten promet je tudi nad dalmacijo,nad dubrovnikom,da ne omenjam ko sem se vozil po AC do Londona v smeri heathrowa,tam dejasnko na 2 minuti vzleti inpristane letalo,lepo se vidi kako so razvrščeni en za drugim tako lahko vidiš v vrsti po 8-9 letal

Na brniku se to dogaja zgodaj zjutraj, med 5-8h, avioni na nekaj minut. In danes je bilo nebo nad gorenjsko oblacno samo zaradi tega.

med to uro je bila na gorenjskem megla
tongue-1.gif

verjetno tudi zaradi letal k'ne da
crazy1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.682
113
Citat:
Uporabnik tejc007 pravi:
Ne vem kolk ste danes kej v nebo gledal, sam sicer tega ne pocnem......

Čist si neromantiæan
tongue-1.gif

Bli so j***** anarhisti
evil.gif

1876848-IMG_0748.JPG

Priponke

• 1876848-IMG_0748.JPG
    1876848-IMG_0748.JPG
    163,8 KB · Ogledi: 94

turbox

Pripravnik
29. dec 2011
529
0
16
Citat:
Uporabnik shift pravi:

Vsako minuto vzleti.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.160
701
113
fantje hitro kis polivat okol bajte!!!!! če cvicek v sebe zlivate vam ne bo pomagalo.
orgonske androide nabavit, sam sem se zaj***bu pa sem kupil telefon z Androidom, sem mislil, da je to to, pa sem šele potem videl zmoto. Ampak mam vsaj delujeoč telefon!!!!

slovenijo povprečno na dan preleti nekje 1100letal!!! kva je to enga strupa ko ga špricajo ajga
smile-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
https://www.youtube.com/watch?v=rFXJCsA8BQ8

Že perejo možgane frocom, da je to kao normalno in se jim bo vsidralo v zavest, da je že od nekdaj bilo. Poglejte pri 0:31s in pri 2:18s Sicer je to druga tehnologija in ni direktno od letal, vendar vseeno.
Hvala za kup smeha
hysterical-1.gif

Lepo zbirališče bedakov
crazy1.gif

In zakaj tako misliš? Malo obrazloži svoje videnje sveta, ajde, da te vidimo.
priden.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
A misliš, da so kar tako za foro dodali take oblake noter? NOT!! Vse je z razlogom!

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Zabavno branje, res
cheer.gif

Sicer pa priporočam še članek na temo 'zarote', TUKAJ

(v primeru težav z razumevanjem izrazov, sem pripravljen kakšen delček tudi prevesti
wink-1.gif
, pa brez zamere!)

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Sej ne bom več..zemlja je ravna, ja itd. Vsak ima svoje prepričanje, moti me le to, da se nekateri osebki spuščajo na nizek nivo in začnejo na osebni ravni, žalit itd, ker pač drugi ljudje ne razmišljajo, kot oni. Na Alterju je tega na tone....jaz osebno ne bom nobenega žalil, pa ni važno, kako mnenje ima... Svet ni tako nedolžen...tehnologije in testiranja so daleč naprej, vendar tajno. To je moje mnenje, moje razmišljanje in je treba gledati širše, ne samo ozko naprej.
Tisti oblaki so realnost in niso naravno ustvarjeni. Delajo jih vlade in tajne organizacije, delajo tajne poizkuse, za katere ljudstvo niso nič vprašali. Dajte začeti gledat malce širše. Dali so jih v risanko zgolj zaradi pranja možganov, da bodo otrokom podzavestno vcepili, da je to normalno in da se ne bodo bunili, ko bodo veliki?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.141
-8.781
113
Narava, narava in prav nič drugega.
Razlaga za loleke glede prvega posnetka:
Citat:
"Roll Cloud-i" se ne pojavljajo tako pogosto kot ostali bolj poznani tipi oblakov. Pojavijo se na nizki nadmorski višini in imajo obliko cevi - od tod tudi ime. Za razliko od "shelf clouda" s katerim ga pogosto zamenjujejo, je "roll cloud" ločen od baze nevihtnega oblaka. Pojavlja se na prednji strani vzdolž nevihtne linije t.i. gust fronte ali običajno pred hladno fronto. Na posnetku se jasno vidi kako se oblak navidezno vrti okrog svoje osi. Z vlago nasičen zrak se kondenzira in nato rotira zaradi vetra, ki ga pred seboj potiska nevihtna linija ali hladna fronta.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.019
1.932
113
Zanimivo da se ta "narava" pojavlja samo zadnjih nekaj let in samo nad dolocenimi drzavami

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ljudje so mogli 50 let nazaj garat ko živina - vsaj večina. in niso jim šle po glavi razne teorije zarote. je pa znano da brezdelje hitro povroča čudaštvo. samo poglej zgodovino plemstva in njihovo čudaško vedenje.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.141
-8.781
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Zanimivo da se ta "narava" pojavlja samo zadnjih nekaj let in samo nad dolocenimi drzavami
Dokaz da je samo nekaj let?
Določeni pojavi so povezani z lokalnim reliefom.