nebo nad novim mestom

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Tole špricajo vedno 1 dan pred oblačnostjo, dugače ne. Folk še zmeraj verjame, da je to od motorjev. Od motorjev je vidno takrat, ko ima letalo majhen repek za seboj in le ta izgine po 1-5 min, tile chemtraili pa ne izginejo po več ur oz se razširijo v meglico in tako je celo nebo v meglici, katero odbiva sončne žarke in se kao zemlja ne segreva toliko. Je pa baje zelo nevarno plučem, zato je verjetno vse "tajno" in uradno kao od motorjev
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Tole špricajo vedno 1 dan pred oblačnostjo, dugače ne. Folk še zmeraj verjame, da je to od motorjev. Od motorjev je vidno takrat, ko ima letalo majhen repek za seboj in le ta izgine po 1-5 min, tile chemtraili pa ne izginejo po več ur oz se razširijo v meglico in tako je celo nebo v meglici, katero odbiva sončne žarke in se kao zemlja ne segreva toliko. Je pa baje zelo nevarno plučem, zato je verjetno vse "tajno" in uradno kao od motorjev
bonk.gif

Kaj si si pa ti špricnu?

Menda sedaj to tudi že po cestah počnejo, predvsem po Ljubljani, zato so na LPP namontirali novo tankštelo. Menda se megla ne bo dvignila tja do petih popoldne, ker bodo trole enga hudiča spuščale v zrak, menda kar strupena reč. Posledica bo, da bomo vsi postali apatični in bomo vzklikali hura, ko bo mimo pripeljal tovornjak s kurami.

Čist zares, sem na internetu prebral.

Nazadnje urejeno:

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Jst si zaenkrat nč ne špricam, opazujem okoli sebe pa malo bolj, pa logiko uporabljam, kar vidim.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.393
1.259
113
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Jst si zaenkrat nč ne špricam, opazujem okoli sebe pa malo bolj, pa logiko uporabljam, kar vidim.

Babo si najdi da boš malo šprical, pa ti ne bodo več take neumnosti po glavi hodile.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.771
113
Citat:
Uporabnik Cash pravi:

Pojdi na servis. Tvoja logika ima okvaro

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Ko se ti začnejo ljudje spravljat na osebni nivo, je bolje, da zaključiš ali pa se kregaš z njimi, kot otrok. Se umikam iz debate.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.167
714
113
stari tvoja logika je isto kot mujotova, da če nimaš akvarija, da si pede.r.

glede na to da delam v tem fohu oz. da sem seznanjen z civilnim letalstvom, ti lahko garantiram, da vse kar špricajo ta letala špircajo vsaki dan, celi dan, povsod po svetu. malo se seznani z meteorologijo pa vlago pa temperaturo pa z delovanjem letalskih motorjev. kitajci so res špricali neko čorbo da je nebo nad pekingom bilo jasno brez oblačka ko se je odvijala vojaška parada, pa mogoče še kje kakšna vojska, da bi pa civilna letala to špricala, to pa NE obstaja.

lp

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.980
40
48
Mogoce imajo to "nevede" namontirano na civilnih.
evil.gif

Anyway, kar pa mene zanima in bo verjetno bolj kaksen fizik znal konkretno razloziti, je to, zakaj vcasih za letali ni videti nikakrsne sledi (ponavadi sem tudi s takimi letel), za nekaterimi je crta, ki hitro izgine (oz. postopoma se "skrajsuje"), za nekaterimi pa je to, kar kaze prva slika v threadu (skratka da ostane precej dolgo)?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Za vlago, temperaturo in kondenzacijo si že slišal?

Oz. da ti povem v stilu:
Petrol v zimskih mesecih primeša v bencin razne kemikalije, da zastruplja ljudi. To je lepo vidno, ker pozimi vsi avtomobili za sabo puščajo dimno zaveso v dolžini kar nekaj metrov, kar povzroča slabo vreme (mraz in nizko oblačnost), pozna pa se tudi pri ljudeh (teče iz nosa, povišana vročina, polno bolezni ...)

V poletnih mesecih Petrol ne dodaja kemikalij v gorivo, takrat je tudi vreme posledično lepše, mi pa smo manj bolni.

Ustavite Reptile zdaj!!!

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.859
2.154
113
Citat:
Uporabnik matej_ pravi:
da bi pa civilna letala to špricala, to pa NE obstaja.
lp

Seveda špricamo. Kaj pa misliš, da je PRIST. Generator chemtrailov v gorivu v cockpitu zaznamo kot 2-3 stopinje povišano temperaturo EGT. Kaj več pa raje ne na forumu..

matej_

Guru
25. okt 2007
2.167
714
113
ojej. torej prikrito špricate? zakaj se pa za propelerskimi (turbopropi) letali ne pozna ničesar? kaka nova mešanica? vi z turbopropi(enkrat sem prebral da si na sabu340) se ne znate it, al pa ste še bolj prikriti od prikritih.

Ne strašit folka, vidiš v kaj vse se obregnejo.