Ne parkiraj vzvratno!

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Kaj je fora teh tabel na blokih? Vsak, ki parkira tam vzvratno ima dvignjene brisalce.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
K pržge avto pol saje vn butne pa umaže fasado.

Če so glih prenovil fasado je pol to spominček za vedno.
Je pa res, da hokejisti ne vejo, da je tega pri sodobnih avtih čedalje manj.

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Smard se pri odprtih oknih lahko potegne v stanovanje, česar pa ni, če ne parkiraš vzvratno.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik ginekolog pravi:
Smard se pri odprtih oknih lahko potegne v stanovanje, česar pa ni, če ne parkiraš vzvratno.
Zakaj pa v parkirnih hišah ne smeš parkirat vzvratno?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Verjetno isti razlog, ne da se jim pucati tiste umazanije iz sten dol. Ali pa da vlomilcem olajšajo delo.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Se pripelješ na parkirni prostor in ugasneš avto. Ko zapuščaš hišo se zapelješ malo vzvratno, preklopiš v prvo in odpelješ. Če pa parkiraš vzvratno se boš dlje vozil vzvratno, popravljal položaj avta,... in tako spustil v zrak več izpušnih plinov, katere mora ventilacija garažne hiše odvesti. Da o večji verjetnosti poškodb v bližini parkiranih vozil sploh ne pomislim. Podoben vzrok bi lahko bil tudi ob odprtih oknih stanovanj v pritličjih blokov.

PS- zagotovo kdo misli, da vzvratno hitreje in lažje parkira a se naj takoj vpraša, če je prepričan tudi za večino ostalih voznikov
confused-1.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.610
4.563
113
50
Na sončni strani ALP
Še v nobeni park-hiši nisem videl table, da je parkiranje rikverc prepovedano?!

Je pa mogolče priporočilo za parkiranje v garaži za 1 avto, da se kadi ven skozi vrata in da se ne nabira plin v garaži...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Se pripelješ na parkirni prostor in ugasneš avto. Ko zapuščaš hišo se zapelješ malo vzvratno, preklopiš v prvo in odpelješ. Če pa parkiraš vzvratno se boš dlje vozil vzvratno, popravljal položaj avta,... in tako spustil v zrak več izpušnih plinov, katere mora ventilacija garažne hiše odvesti. Da o večji verjetnosti poškodb v bližini parkiranih vozil sploh ne pomislim. Podoben vzrok bi lahko bil tudi ob odprtih oknih stanovanj v pritličjih blokov.

PS- zagotovo kdo misli, da vzvratno hitreje in lažje parkira a se naj takoj vpraša, če je prepričan tudi za večino ostalih voznikov
confused-1.gif

Bistveno hitreje in lažje je vzvratno parkirati, še posebej v parkirnih hišah, kjer s 5 metersko kravo praktično ne moreš s prve predenjsko parkirat brez popravljanja

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ja res je faking super, ko ti nekdo zgodaj zjutraj zalaufa dizelico prdelico, ti pa imaš stanovanje v pritličnem nadstopju. Nekateri imajo tudi kletno stanovanje in imajo auspuhu direktno v okno napeljano.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Take a chill pill. Samo vprašal sem, zakaj so table na blokih, ker sem vedno mislil, da se “bojijo” za fasado, če kdo nima občutka kako dolga je rit.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Sem miren, ni mi pa jasno kako vam ni jasno, da avtomobili niso ampbipurji in ko vidim opozorilno tablo, poskusim razmisliti kaj jih moti in zakaj. Ne rabiš biti brainiac, da ti je jasno zakaj se vozila ne parkira v rikverc. Če se boš kdaj sprehodil po Ljubljani, boš videl veliko teh tabel. Nekateri tudi opozarjajo, da ne parkiraš na pločnik in direktno v okno, ker ko se zbudiš pa vidiš, da nekomu pušča olje iz mašine, tebi se pa lepo cedi v okno, samo, da bi nekdo zalaufal nekaj celic v tisti glavi ter malo logike uporabljal to pa ne bi šlo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Tudi jaz imam zate zdravilo, brez skrbi, ni junaka, ki se vrnil oz ponovil zadevo.
cheer.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.276
3.912
113
Evo spet. Ob vseh teh tvojih zdravilih se sprašujem a sploh obstaja oseba ki je tebe srečala dvakrat? Glede na pisanje sta samo dve možnosti. Al te je sam gobec al pa se tepeš vsaj 5x dnevno. Prvič že zjutraj pred blokom še v pižami ven skočiš, potem na lokalni cesti "pozdraviš" pešca, na avtocesti sralca na prehitevlanem, domov grede skočiš pa še v trgovino in prevzogjiš 3 do 5 random i-diotov ki se ne znajo obnašat oziroma ti gledajo v košaro.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
ksz
ko sem še živel pri ženinih starših, mi tašča ni pustila parkirati vzvratno, saj se je potem kadilo direkt v njeno solatno gredico
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
žešæi , ulala

Daleč od tega, sem pa kot študent imle pritlično stanovanje in ni lepšega, ko se najde kmetavz s svojim prastarim dizlom, ki mora zjutraj ogrevati svojo prdalico, jaz pa okno odprto, ker je slučajno sredi poletja. Moti me samo to, da je težko razmišljati s svojo zgornjo glavo in morda tudi pomisliti kakšne so lahko posledice. Samo to je težko, skoraj nemogoče, ker se gleda samo lastno rit.

@jello
In? Kaj boš zdaj?