Ne morem, da ne bi

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
res ne razumem....
če je trgovec mu ponudil da mu avto odkupi nazaj, pač se zgodi, jbg ne bi se smelo sicer. Ampak se mi zdi fer da je Meško to ponudil. ne razumem pa od kod so zdej prišli te stroški leasinga in 6000 eur. To pa ni problem trgovca.

Zanimivo pa mi je da tip še naprej uprablja avto in teži in zahteva 6000 eur...

Če bi bil jaz, vrni mi cash in čao bella, nimava kej kompicirat.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.538
2.918
113
v lokalni ostariji
seveda je tukaj kupec en navaden prevarant. tak kot jih je vedno več... našel je napako, prodajalec mu je pošteno ponudil denar nazaj (on nej pa vrne avto) ampak ne. kupec bi se rad okoristil! rad bi €€€€.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Če smo čisto natančni, bi bilo pravilno, da bi kupec predal zadevo tudi policiji.
grims-1.gif

Drugače pa vam očitno ni jasen institut stvarne napake. Namreč pri tem KUPEC odloča, kaj bo izbral in očitno je kupec izbral znižanje kupnine. Potem se samo še pogleda po Eurotax-u razliko pri avtu s 300 in 500 tisoč km in to je to.
In ja, preden boš vprašal: nima veze kdo je vrtel kilometre, tudi če je Ibrahim peti lastnik pred Meškom. Ta kupec ima formalno razmerje z Meškom in je potem Meškov problem, kako bo urejal naprej.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.586
9.812
113
40
MB
zanimivo pa je, da si nemorejo privoščit dodatnih 30 € / avto za preverbo servisne zgodovine ... ki bi itak bil tudi ful dober prodajni argument za njih ... kaki bebci

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
zanimivo pa je, da si nemorejo privoščit dodatnih 30 € / avto za preverbo servisne zgodovine ... ki bi itak bil tudi ful dober prodajni argument za njih ... kaki bebci
Eh, dej dej. Itak so vedeli za kaj gre... Bi bilo zanimivo videti njihovo nakupno pogodbo za ta avto.
evil.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
seveda je tukaj kupec en navaden prevarant. tak kot jih je vedno več... našel je napako, prodajalec mu je pošteno ponudil denar nazaj (on nej pa vrne avto) ampak ne. kupec bi se rad okoristil! rad bi €€€€.

Zakaj bi pa kupec izbral vračilo? Pa trgovec odkupil avto nazaj in kasneje prodal nekomu XY potihem?
Edino pravilno je naredil ta kupec, več takih, pa bo končno red z kilometri, ne pa vse pod preprogo pomest.

Avtohiša kot izkušeni prodajalec mora avto pogledati in jamčiti, pika.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.059
5.657
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
here we go again;)
grin1.gif

Jaz sem svoje napisal, pa bom raje kar nehal.
Bova enkrat res morala it na pivo v živo...
wink-1.gif

Men se stakim majstrom ki popravlja stroje....pa sinu ne zna naštelat frgazarja na mopedu se na gosti sok ne bi dal
evil.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.538
2.918
113
v lokalni ostariji
pa sej jamči. ponudi takoj vračilo denarja... če mene en nategne z avtom nej mi vrne dnar jst njemu avto pa čao.
hecno je, da te moti nateg samo za par €

red z kilometri bo takrat, ko bodo (bomo) kupci kupovali avtomibil ne pa kilometre....

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.538
2.918
113
v lokalni ostariji
ti kameleon si polapismen vidim. sem ti lepo rekel da NIMAM ČASA! a kapiraš? najbrž ne. kot še marsikaj drugega ne... morda če ti osebno povem v cirilici boš zastopil? sem ti lepo rekel, pridi k meni pa zrihtaj ti plačam...še sliko titeja sem rekel da snamem dol da te ne bo strah. ampak očitno znaš samo gobcat in iskat imaginarne "grožnje" komunajzerjev. al nočeš pridt zato ker veš, da je 4kolesnik komunajzerski (so ga kitajci naredil)?

fant, če želiš biti načitan moraš razumet prebrano. in sam si moraš tolmačit prebrano ne pa da ti drugi tolmačijo in malo spremenijo zadevo.

mtl, lahko greva na sok (alkohola ne pijem:))

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

V bistvu bi mogl Meskote zhebat glih zato ker so jamcili kilometre. Vsi jamcijo in to pisejo cist tko na blef in ker pise na stevcu.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.059
5.657
113
Ejejeje....J!

Kaj če te zdele CSD bere
smile-1.gif

Pa buh ne dej da ti tamalga v soli ne napumpajo z njegovimi pravicami
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.586
9.812
113
40
MB
niti ne, on je izdal račun, če on ni preveril avta pred prodajo si je sam kriv

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.538
2.918
113
v lokalni ostariji
tomi,

dajmo takole. si dealer. kupiš avto od "preverjenega" vira, še vseeno preveriš papirje, štima vse. ne spreminjaš in prodaš. kupec po čudnih poteh (morda naklučje itd) ugotovi, da je bila kilomterrina prevrtena.

kaj zdaj?

kot prodajalec si fer, rečeš pripel nazaj ti vrnem dnar. ni problema, smo očitno zajebal nekje nekaj (ali se je spregledalo ali pa te je tvoj prodajalec nategnil).

samo slovenčki bi radi pa kri, najbolje da mu kar glavo skrajšate...

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
tomi,

dajmo takole. si dealer. kupiš avto od "preverjenega" vira, še vseeno preveriš papirje, štima vse. ne spreminjaš in prodaš. kupec po čudnih poteh (morda naklučje itd) ugotovi, da je bila kilomterrina prevrtena.

kaj zdaj?

kot prodajalec si fer, rečeš pripel nazaj ti vrnem dnar. ni problema, smo očitno zajebal nekje nekaj (ali se je spregledalo ali pa te je tvoj prodajalec nategnil).

Mesko si je sam kriv ker je sel pisati preverjeni kilometri in take bi moral ornk zjebat, ker preverjeni kilometri in vsa ostala sranja pisejo kr tako za vabljenje kupcev. Preverjeni kilometri in potem to niso je stvarna napaka in tle sploh ni debate

Nevem kako se novinarji niso obesl na to, pravi po telefonu da bi to predrago stalo da vozis avte na pooblascence in preverjas kmje, v pogodbi pa jamcijo za kilometre, bedasti novinarji. Tako ostali vsi jamcijo za 50 tock preverbe ca kaksne karambole itd pa nic od tega ne drzi

tomi

Guru
1. sep 2007
18.586
9.812
113
40
MB
Citat:
tomi,

kaj zdaj?

v bistvu v tem primeru ni kaj polemizirat, zakonodaja je jasna, oni so jo kršili.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.538
2.918
113
v lokalni ostariji
zjebat bi mogli še marsikoga drugega... a pri telefoniji itd pa ni marketinških nategov? ali pa pri bankah?
ampak ste pa vsi tako pametni... kupi šleper avtomobilov pa jih prodaj. in upam da te zjebe kdo ker si vmes dobil gnilo jajce katerega nisi videl...