Bo dejansko kaka korist od vojske.Citat:
Uporabnik Toncek pravi:
Slovensko narodno armijo s protioklepnimi sistemi na kritične točke avtocest. Pa razstrelit barabo ki vozi v napačno smer!
Bo dejansko kaka korist od vojske.Citat:
Uporabnik Toncek pravi:
Slovensko narodno armijo s protioklepnimi sistemi na kritične točke avtocest. Pa razstrelit barabo ki vozi v napačno smer!
Maček je samo en izmed 50tih letno, ki jih dobijo. samo da je imel to smolo, da je naletel na neizkušenega šoferja v polnem avtu, ki je ravno takrat prehiteval (hitrost?) in se mu ni umaknil na svoj pas.Citat:
Uporabnik Jado pravi:
In kaj je učinkovito za take budale ala Maček? Da se čaka, da ubije nekaj nedolžnih ljudi. Seveda, kdaj se mu je pa spet pojem zase.
Takega človeka po hitrem postopku metek v glavo. Po Kitajsko.
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
verjetno je od primera do primera različno.
če se ugotovi, da ni bil trezen ( pijan, nakajen, nafixan .... ) metek v čelo. če se dokaže da je šlo za stavo natakniti na kol
ostalo pa pač podenarnici + ponovno izpit ali pa če zdravstveno ni sposoben po denarnici + zdravljenje
Od kolega prjatlu je ratalo dvakrat. Drugič dokončno. Pa ni nil pijan ali samomorilec, le zmeden.Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Naj bo kazen nevemkakšna ogromna ali nikakršna. Sploh nima veze. Ker dvomim da obstaja oseba, ki je to napako storila dvakrat.
Torej je po tvoje najbolj važno (in dobičkonosno) kaznovat po storjeni pizdariji, ne pa preprečiti da nekdo nebi zapeljal kontra (in državo spraviti ob zaslužek).Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Kamere na vsak uvoz,izvoz....tablico bi ze ujel....pol pa obisk na domu, pa kaznovat....zdravit...karkoli.
In po ThaShizznittovem predlogu, če bi ga že pred tem uvedli, bi Maček še edno pil, še vedno zapeljal kontra, tisti trije tudi mrtvi, edino kamere bo posnele, kako je zapeljal kontram da bi ga policaji lahko ujeli in zakasirali. (kot da ga zdej niso ujeli).Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Bodo ga, 2-3 leta bo max kasiral....pa RIP 3 mladi ljudje.
No zdej že bolj pametno pišeš.Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Js sm dozivel to, da sem se izognil celnemu trcenju na avtocesti za morda 2m....s tem, da sem res peljal vozilu pred mano za ritjo, prehitevala sva kamion, tko da je hvala bogu un pred mano reagiral odlicno, in jaz reflexno odvil....ker videl nisem cisto nic.Bilo je ponoci, zgodilo se je pa tok hitro, da nc jasn...Ampak, dejstvo je, da ce nekomu odvzamejo izpit, ga kaznujejo, ker je naredil pisdarijo, se ni garancije, da ne bo taisti sedel znova za volan. Ne pravim, da bi kamere resile problem....sem napisal zato, ker pravite, da jih dnevno zapelje nevem kolk, pa jih ne dobijo...
Ni poanta da zakasirajo, problem je, kaj narest, da folk ne bo kontra peljal? Ali karkoli drugega... Drzava vemo, da sam kasira.
Če bi sedel nekje na ministrstvu in vsak mesec vlekel nekej tisočakov, bi se zagotovo spomnil kaj več kot vsake tolk povečat kazni.Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
No, daj, ti ki si najpametnejši, kako bi država/policija najbolj primerno postopala? Oziroma še bolje, kako bi ti rešil ta problem?