Jankovič je bil vedn ljubitelj športa. Če je hodil na tekme Krimovk zakaj nebi šel na tekmo Olimpije?
Letos sploh ne bomo imeli pravih volitev ,ampak ene sorte referendum ,,proti družinam Jankovič , Kučan ...Citat:
Ampak imam občutek, da bo Jankovič gladko izgubil za mesto premierja ... Kot sem se pogovarjal s par desetimi ljudmi ... z drugih koncev slovenije, niti en ni podrpl jankoviča ...
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Letos sploh ne bomo imeli pravih volitev ,ampak ene sorte referendum ,,proti družinam Jankovič , Kučan ...Citat:
Ampak imam občutek, da bo Jankovič gladko izgubil za mesto premierja ... Kot sem se pogovarjal s par desetimi ljudmi ... z drugih koncev slovenije, niti en ni podrpl jankoviča ...
Jst osebno bi na normalnih volitvah glasoval za Jelinčiča , zaradi poskusa lubeničarskega mafijskega prevzema Slovenije ,sem pa prisiljen stavit na najbolj sigurnega konja , zato bom za Janša , pa čeprav mi ne paše.
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Zoki ni vreden, da bi ga še pes poscal ...
Kdo bo volil zokija, bo volil velikega lopova, mafijca, lažnjivca in svojeglaveža
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Nima smisla iz tega delati scene, niti ni to nek hud pokazatelj mišljenja med ljudmi.
A če recimo navijači trgajo stole in kurijo tribune, to se tudi spoštuje?Citat:
Uporabnik jansatovaurska pravi:
Športniki in njihovi navijači so ambasadorji slovenije...potem takem je treba to spoštovat.
Tako kot vsi ambasadorji so najbolj "koristni", ko rabijo denar iz proračuna. Ne smatram športa kot nekega hudega "ambasadorja". Sploh pa ne našega ligaškega nogometa.Citat:
Športniki in njihovi navijači so ambasadorji slovenije...potem takem je treba to spoštovat.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
in da ve take napade brez škode ignorirati. Politik to mora vedeti.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Jst osebno bi na normalnih volitvah glasoval za Jelinčiča , zaradi poskusa lubeničarskega mafijskega prevzema Slovenije ,sem pa prisiljen stavit na najbolj sigurnega konja , zato bom za Janša , pa čeprav mi ne paše.
Turek je danes predsednik samo zato ,ker takrat niso bile taprave volitve ,ampak referendum proti peterletu.Citat:
Uporabnik Schime pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Tole je pa dober vic.![]()
Nisem gledal. Saj zato sem pa napisal, da je prišel v Mb na trening. Ded ve, da je tu šibek.Citat:
Če si zadnjič poglede gledal...si videl da jankoviæ NE obvlada in zelo težko prenese napade namenjenemu njemu....rata rdeč kot kuhan rak in tist njegov prisilni nasmešek se sprevrže v pravo grozoin ko je že bil na koncu z živci je iz objestnosti svinčnik ob mizo vrgu...janša pa kao da ga ne vidi![]()
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Turek je danes predsednik samo zato ,ker takrat niso bile taprave volitve ,ampak referendum proti peterletu.
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Kako ni naredil nič? Saj je vendar osvobodil Slovenijo!![]()
No, brez heca - naredil je ogromno škode. Pokradel in preprodal je orožje. Z podkupninami si je nafilal žepe. Pred volitvami je izdajal kar dva! propagandna časnika. V zadnjem času je svojim miniranjem blokiral vse pomembne odločitve. ...
Skratka, škododelec na kvadrat. In kdor ga bo volil, je zaplankan idijot, slovencelj in preprost kmet brez zemlje.