Zakaj, ti treba kaj moderirat ?Citat:
Uporabnik sbor pravi:
Meni pa ne bo moderator nič pomagal?
Nazadnje urejeno:
Zakaj, ti treba kaj moderirat ?Citat:
Uporabnik sbor pravi:
Meni pa ne bo moderator nič pomagal?
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Odkar so v uporabi Win XP še nisem imel diska z bad sektorji (tok-tok) ampak prej je ScanDisk vedno našel bad sectorje, včasih se je dalo celo popravit tak, da je disk potem še leta delal.
Blue screeni se beležijo prav v Eventih, pod System. (označeni so kot Error, torej rdeče in jih ni težko najt).Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:Kje, za vraga, najdeš ERROR LOG?? Vem za event viewer, vem za security in database error log, ampak kje najdeš log BS-jev in ostalih kreširanj? Event viewer je bolj status report. Če gre kaj narobe z winsi pa ne logga eventa, na BS-ju pa recimo vseeno piše, da je v error logu še več info kot v BS.
Aaaaaah, tak se temu reče.Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:
Potem sem malo googlal in berem malo Tom's Hardware in podobne novičarske/bench test strani in vidim članek, kjer je tipo šel kupit osem diskov, med njimi pet takih, ki so odpovedali takoj. Click of death, seveda.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Blue screeni se beležijo prav v Eventih, pod System. (označeni so kot Error, torej rdeče in jih ni težko najt).Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:Kje, za vraga, najdeš ERROR LOG?? Vem za event viewer, vem za security in database error log, ampak kje najdeš log BS-jev in ostalih kreširanj? Event viewer je bolj status report. Če gre kaj narobe z winsi pa ne logga eventa, na BS-ju pa recimo vseeno piše, da je v error logu še več info kot v BS.
Če jih ni tam, jih ni nikjer.