Navodila za Alter-jebache...

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Ti ne ponujam sebe, he, he,... mogoče kakšno drugo, ki nima takšnih zadržkov.
Heh....
grims-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.318
113
Ja no, saj je rekla da včasih popuši. Za pogoltnt bo pa treba še malo počakat.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Tja, zate mogoče ne, za vse kvazi Alter jebache pa mogoče celo prav pridejo, da potem ne bodo jamrali, da jim ženske bežijo z drugimi, hi, hi ,... se mi zdi, da jih je dost tukaj gor.
deja vu...

Fleka

Zelenc'
17. dec 2013
23
0
1
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:
Aja, pa majorja se izogibaj, on ima rad starejše in izkušene. Sicer je trenutno na ful zaseden, smo nikol ne veš ...

Še sreča, da mamce znajo dobr zbrisat vse fleke od barvic
evil.gif

evil.gif

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.906
106
63
mb+ -20km
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Tja, zate mogoče ne, za vse kvazi Alter jebache pa mogoče celo prav pridejo, da potem ne bodo jamrali, da jim ženske bežijo z drugimi, hi, hi ,... se mi zdi, da jih je dost tukaj gor.
deja vu...

Ciljama pravega?
cool-1.gif

Naj se še malo zasmeji, pa bo vse jasno
priden.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
deja vu...

Ciljama pravega?
cool-1.gif

Naj se še malo zasmeji, pa bo vse jasno
priden.gif
še vedno vrjamem da je ženskega spola. da je bila M. v resnici B. tega pa jaz nisem nikoli trdil. (ko je bil B. aktven sem alter samo anonimno pregledoval - vem da je rahlo čudne slike limal) menda je poštar bolj vedel kako je bilo s tem. oziroma sam vsaj imel občutek da on ve...

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Ampak mamca, ne gredo vsi fleki od barvic kar tako dol. Sploh če je flek od barvic mal starejši
evil.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Skala, kot sem že rekla nisem nikakršen alter od bilo katerega bivšega ali sedanjega uporabnika/uporabnice alterja.
Sem Ž z vsemi pritiklinami, tako, da so vse insinuacije čisto mimo.
stupid-1.gif

Fleka

Zelenc'
17. dec 2013
23
0
1
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Skala, kot sem že rekla nisem nikakršen alter od bilo katerega bivšega ali sedanjega uporabnika/uporabnice alterja.
Sem Ž z vsemi pritiklinami, tako, da so vse insinuacije čisto mimo.
stupid-1.gif

Eh barvica, ne trudi se prepričat prepričane. Menda ima pojav žensk na alteraše isti efekt, kot Marijino prikazovanje v Medjugorju. Večina jih je skeptičnih do enega in do drugega
hysterical-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ja no, trenutno sem jaz osebno samo za eno alterašico 200%, da je ženska, za ostale sodelujoče pa še ne toliko..
tongue-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ja no, trenutno sem jaz osebno samo za eno alterašico 200%, da je ženska, za ostale sodelujoče pa še ne toliko..
tongue-1.gif

Očitno je, da tudi razočarane gospodinje kdaj pogledajo na alter z roko med nogami.
evil.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Seveda..saj je @Fleka priznala, da nas veliko bejb občuduje anonimno, le nekatere se pa upajo registrirat in se potem ukvarjati z nami.
grin1.gif