deja vu...Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Tja, zate mogoče ne, za vse kvazi Alter jebache pa mogoče celo prav pridejo, da potem ne bodo jamrali, da jim ženske bežijo z drugimi, hi, hi ,... se mi zdi, da jih je dost tukaj gor.
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:
Aja, pa majorja se izogibaj, on ima rad starejše in izkušene. Sicer je trenutno na ful zaseden, smo nikol ne veš ...
Še sreča, da mamce znajo dobr zbrisat vse fleke od barvic
Citat:
Uporabnik skala pravi:
deja vu...Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Tja, zate mogoče ne, za vse kvazi Alter jebache pa mogoče celo prav pridejo, da potem ne bodo jamrali, da jim ženske bežijo z drugimi, hi, hi ,... se mi zdi, da jih je dost tukaj gor.
še vedno vrjamem da je ženskega spola. da je bila M. v resnici B. tega pa jaz nisem nikoli trdil. (ko je bil B. aktven sem alter samo anonimno pregledoval - vem da je rahlo čudne slike limal) menda je poštar bolj vedel kako je bilo s tem. oziroma sam vsaj imel občutek da on ve...Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
deja vu...Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Ciljama pravega?
Naj se še malo zasmeji, pa bo vse jasno
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Skala, kot sem že rekla nisem nikakršen alter od bilo katerega bivšega ali sedanjega uporabnika/uporabnice alterja.
Sem Ž z vsemi pritiklinami, tako, da so vse insinuacije čisto mimo.
Pogledal?Citat:
Uporabnik mistique pravi:
200%. Kaj to pomeni? Da si eno dvakrat?
Pomeni 200X.Citat:
Uporabnik mistique pravi:
200%. Kaj to pomeni? Da si eno dvakrat?
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ja no, trenutno sem jaz osebno samo za eno alterašico 200%, da je ženska, za ostale sodelujoče pa še ne toliko..