[NAVIGACIJA] Garmin Mobile Xt odklenjen za PPC

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Še ne. V sredini decembra.

To kar vidiš v policah je narejen gmapsupp file iz v10, dolg okoli 1,3 GB. Sam ga imam že 3/4 meseca na PDA in je ok.

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Še ne. V sredini decembra.

To kar vidiš v policah je narejen gmapsupp file iz v10, dolg okoli 1,3 GB. Sam ga imam že 3/4 meseca na PDA in je ok.

Sem tudi naložil ta 1,3GB velik file, ki je dejansko Garmin City Navigator NT Europe 2008. Zdi se mi, da je Slovenija tu zelo dobro pokrita (vsaj tisto kar sem iskal). Zraven te mape imam še karto AdriaRoute 1.8 skupaj z SloTopo v eni datoteki. Sedaj sledi naslednja zanimivost:
-ko uporabljam karto NT 2008 je zagon programa počasnejši, iskanje po naslovih pa zelo zelo počasno, saj išče po res veliki datoteki. Vendar sem zelo presenečen nad preračunavanjem poti ki je zelo hitro kadar namenoma zavijem na drugo pot. Tudi izračun poti traja zelo zelo dolgo- npr. Maribor-Graz več kot 1 minuto, Maribor-Milano več minut.
-ko uporabljam AdriaRoute+SloTopo je iskanje po naslovih zelo hitro, a ko namenoma spremenim pot mi to sicer pokaže na karti, a včasih rabi tudi pol minute, da preračuna novo pot. V tej mapi je seveda obilica slovenskih POI-jev, v NT 2008 jih je malo- npr. ni pošt, najbližjo mi je našel v Avstriji.
Sedaj pa bodi pameten, zakaj je tako.
confused-1.gif

Kakšne so izkušnje ostalih uporabnikov?

Roby11

Pripravnik
16. nov 2007
501
0
16
Maribor
Ma sem naložil gor VM5 pa pol instaliral garmin XT(po navodilih iz tega foruma) in zadeva zalaufala. Sicer prvo mi ni hotelo naložit in sem moral 3x naredit hard reset pol pa je zalaufalo. Zdaj me še edino jezi, da mi včasih karta skoči na 800m čeprav mam narejeno po navodilih.

Nazadnje urejeno:

elvi

Zelenc'
27. nov 2007
27
0
1
58
Ljubljana
Mene to tudi zanima. A ni rečeno da "Update AdriaROUTE 1.80 (Mobile XT verzija)" oz. ta file **.img je že nared in odklenjen..
Katero potem uporabiti ?

Citat:
Uporabnik Purly pravi:
V čem je pravzaprav razlika med Update AdriaROUTE 1.80 (PC verzija) in Update AdriaROUTE 1.80 (Mobile XT verzija)* ?

elvi

Zelenc'
27. nov 2007
27
0
1
58
Ljubljana
Kako pa dobiš Map ID iz tega gmapsupp.img za key generator 1.1. ? Ker meni karte ne prikaže, kot da ni odklenjena.Hvala.

malisale

Pripravnik
2. sep 2007
282
0
16
Imam poket pc mio 168 in angleške windowse 2003se. Inštaliral garmin xt mobile , zamenjal que,dodal sw.unl, naložil adriarute 1.80 za garmin mobile xt iz uradne strani. Zagnal que iz direktorija garmin ppc. V vizitki mi napiše unlock ESN:xxx . Lahko pogledam karte ali mi ne najde gps. Druge navigacije( tomtom,miomap,destinator 7, igo, maporama 2008 ) delaju na comportu2. Garmin xt enostavno ne najde tega integriranega (notarnjega) gps. Ve kdo v čem bi lahko bil štos oziroma kaj naredit da bi stvar zalaufala. Hard reset ne pomaga ker sam danes naložil windowse ker sem prej imel italijanske.
hvala

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Poveži se na net, saj je ta del aplikacije interneten in ne satelitski.

Vspostavi povezavo in updejtaj vreme pa bo.

Katja

Zelenc'
1. avg 2007
6
0
1
Koroška
Zdravo.
Zanima me, zakaj mi program Garmin Mobile XT vedno na novo išče napravo GPS, če pa imam nastavljeno na "Serial GPS COM 7 ..."? Posledica tega pa je, da porabim veliko časa ( včasih tudi do 10 poskusov), da dlančnik vzpostavi vezo s sateliti ( pri ostalih programih -IGO, OZI-EXPLORER pa vse deluje zelo hitro ).
Ali je kje v nastavitvah kakšna finta?

Purly

Pripravnik
11. sep 2007
55
0
6
MB
Citat:
Uporabnik elvi pravi:
Mene to tudi zanima. A ni rečeno da "Update AdriaROUTE 1.80 (Mobile XT verzija)" oz. ta file **.img je že nared in odklenjen..
Katero potem uporabiti ?

Citat:
Uporabnik Purly pravi:
V čem je pravzaprav razlika med Update AdriaROUTE 1.80 (PC verzija) in Update AdriaROUTE 1.80 (Mobile XT verzija)* ?

meni normalno dela PC verzija, kaj torej profitiram/izgubim z mobile verzijo

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.