Lažeš.Kar je en uporabnik tukaj pisal, da nima omejtev za Avstrijo in da je pot čez Ljubelj katastrofa, lahko samo rečem, da je totalni bullshit. Omejitve prav lepo prikazuje še v največji vukojebini, pot čez Ljubelj (Maribor - kotlina - Ljubelj, Wolfsberg in nazaj proti Linzu) prav lepo izračuna in prikaže, brez neke "črtice po polju in gmajni."
Ja, radarje pokaže, ko si na določeni poti.vidiš spoloh nisem pomislil, da moram vklopit navigiranje, da bom dobil opozorila na radarje... večinoma se vozim kuća-poso pa navigiranja ne rabim, mi je prikaz ETA pa barvni prikaz gostote prometa čisto zadosti
Ne potrebuješ lokalno nameščenih zemljevidov za prikaz radarjev. Ta prikaz je na voljo že več let.Imaš mogoče karte naložene na telefon in ti zato kaže radarje?
Jaz tudi nimam speed limits, vendar ko sem v italiji kaže omejitve hitrosti. Če se ne motim mi jih je v šlaniji tudi kazalo, ali na irskem.Speedometer imam (oz. pri meni piše po slovensko Merilnik hitrosti). Tisto kar jaz hočem pa je Speed limits in te opcije nimam...
(verzija je 11.48.0801)
Poglej priponko 59681
Kje točno se to nastavlja, ker pri sebi ne najdem?vidiš spoloh nisem pomislil, da moram vklopit navigiranje, da bom dobil opozorila na radarje... večinoma se vozim kuća-poso pa navigiranja ne rabim, mi je prikaz ETA pa barvni prikaz gostote prometa čisto zadosti
Aha, najdu.vidiš spoloh nisem pomislil, da moram vklopit navigiranje, da bom dobil opozorila na radarje... večinoma se vozim kuća-poso pa navigiranja ne rabim, mi je prikaz ETA pa barvni prikaz gostote prometa čisto zadosti
Telefon ni nič zabluzil Telefon je vedno na isti vidni poziciji. Če bi bila težava v telefonu ali poziciji zaradi dosegljivosti satelitov potem tudi google maps ne bi lovil. Navigacija je bila prižgana od samega doma tako da je imela dovolj časa za kalibracijo in iskanje satelitov.Tebi je telefon zbluzil in v tistih škarpi nisi imel čiste pozicije.
Probaj še enkrat nekje na normalnih cestah,ali pa daj telefon na nosilec pod steklom.
Meni se to ne dogaja ker app redno uporabljam pa mogoče ima v spominu boljšo kalibracijo.
Sem pa to že večkrat doživel z Google m ,ko ga dolgo nisem uporabljal.
Saj potem je prišel k sebi.
Tak da vklopi pa lepo nekje kjer je več setelitov da se navigacija spravi k sebi pol pa bo šlo tudi čez Grabe.
Ni kazalo niti v svetlih trenutkih, ko mu je prišlo in sem se vozil po glavni cestiSaj mu ni moglo omejitve kazati ,če se je vozil po gmajni..
Glede na vprašanje na Googlovih forumih je tole pogosta zadeva. Ne samo v Sloveniji. Koristnega odgovora nisem zasledil.Tudi jaz nimam opcije speed limits
Zakaj? Nimam pojma.
verzija 11.49.0701
Pri meni, ko v aplikaciji zamenjam jezik na Angleščino radarje začne prikazovati...če imam pa Gmaps v Slovenščini jih pa ne prikazujev nastavitvah nimam nobene od teh opcij
zdaj berem, da to itak ni za vse države še na voljo... in radarji mi tudi ne delajo
A ni tako, da bi potem morala bit blokada lokacijska in ne jezikovna?Upam, da nas ni Google uvrstil med države, kjer niso dovoljena obvestila o radarjih, kot je recimo Švica.
Ne vem, kako je s tem.A ni tako, da bi potem morala bit blokada lokacijska in ne jezikovna?