Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zanima me, ali so kateremu izmed vas na pooblaščenem servisu sami od sebe posodobili FW in namestili nove zemljevide in če so, koliko so to zaračunali?
Ne nikoli, ko sem jih na prvem servisu povprašal po temu kako se posodobi itd, so rekli da v slo ni uradne podpore in da ne gre. Je pa bilo to takoj na začetku, ko je peugeot spremenil vmesnik in dobil zdajšnjo tomtom navigacijo.
Ne ponudijo sami ker predolgo traja in kot mi je poznano, mora motor laufat v leru v delavnici, da se instalacija ne prekine. Vsaj tko je blo v začetku. Kako je zdej ne vem...
Nimam več pežoja.
Za mojo VIN številko mi javi tole: Navigation System Update :
To pursue your journey securely, please update your navigation system regularly and free of charge. Last Update Available
No update available
Danes sem posodobil karte s pomočjo servisa, na moj usb so mi jih naložili in potem sem jih sam posodobil...Zgleda da se meni pri dolpotegu ali razširjanju datoteka poškoduje, druge razlage nimam.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.