Navaden telefon z dobrim fotoaparatom

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Ženi je uspelo sesut ohišje nad ekranom na C902 in iščeva drug (rabljen) mobilnik. Hoče imet klasičnega z navadnimi tipkami ter brez kakšnega počasnega operacijskega sistema (npr. Symbian). Torej ne smart phone. Najraje kakega SonyEricssona. Glavni pogoj je dober fotoaparat.

Malo sem gledal po bolhi, ker drugih telefonov kot android zadnji 2 leti sploh nisem gledal, pa niti ne vem več kaj sploh iskat s tipkami. Še najbolj zanimiv se mi zdi SE Elm.

Kakšen predlog?

pretnarm

Pripravnik
22. jul 2011
52
0
6
Mogoče SE C905 ali W995? Obadva imata 8 mp kamero, glede na to, da je C905 naslednik C902 nad kamero ne bi smela biti razočarana. W995 ima pa malo slabšo kamero od C905, je pa zaradi tega bolj kompakten in ima večji zaslon.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Bo treba s časom stopit pa si nabavit tačskrina.
smirk-1.gif
Hvalabogu, da so se zadeve obrnile že davno v to smer...

Mogoče pa ta z jeklenim ohišjem in 5mpix auto kamero ni slaba izbira: http://www.gsmarena.com/samsung_s5610-4191.php novi na bolhi od 80 eur dalje
wink-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
SE, nepametni telefoni, tastari, kot tudi zdajšji na trgu, so smeh. Tako po izdelavi, kot po nestabilnem softverju.
Kot sem že napisal, Samsung S5610.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.861
1.562
113
Notranjska
Meni se še sedaj hlipa po C905, zamenjal sem ga namreč z Desire. Sej ne rečem, android je super, custom ROM pa programčki, sam ni ga čez dobrega fotiča z aktivnim pokrovčkom in xsenonko. Če se ga res dobi na e-bayu nimaš kaj razmišljat

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Nokia ima nekaj telefonov s tipkovnico in 5MP kamero (novejši imajo hkrati še touch zaslon)

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik delter333 pravi:
Meni se še sedaj hlipa po C905, zamenjal sem ga namreč z Desire. Sej ne rečem, android je super, custom ROM pa programčki, sam ni ga čez dobrega fotiča z aktivnim pokrovčkom in xsenonko. Če se ga res dobi na e-bayu nimaš kaj razmišljat

2 kolega pravita, da boljšega telefona še nista imela in se obema kolca po njem. Razlog za menjavo pa je bila serijska napaka zvočnika v slušalki, ki je crkoval oz. začel hreščat.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Pa verjetno sta ta dva kolega pred SE C905 uporabljala nokio 3310 ali celo 3210, ne?!
grin1.gif

Z SE T610 sem zaključo z nepametnimi telefoni pri Ericssonu&co oz. nasploh z nepametnimi.To pa je bil telefon za tisti čas.1A Še prek BT sem vozil avtek na daljinsko na celjskem sejmu
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Za nekoga, ki telefon uproablja predvsem za klicanje ali SMSanje... pa mogoce sem in tja se za narest kaksno fotko, je najvecja bedarija kupovat smartphone... sploh kaksnega iz segmenta cenejsi smartphone-ov ... Zato je res skoda, da je takih "nepametnih" mobilnikov vedno manj ...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Maš prav.Boljše hiter in dober telefonski del + tipkovnica + velika baterija + majnši ekran pa se gadget spet lahko kvalificira kot telefon
smile-1.gif

Res pa je, da je dandanes ogromno ljudi, ki še preveri mejl, uporablja koledar, srfa po netu in v tem primeru sta touchscreen in velik zaslon nujna.

Se pa c905 iz leta 2008? ne more primerjat po kvaliteti slik z zdajšnjimi 5Mpix z autofokusom...Kaj šele ostale stvari-kvarjenje zvočnika, slab softver, majavo ohišje. Kak lahko ta zastareli telefon sploh priporočate dalje?!

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Noče touch in noče symbiana. Predvsem dober fotoaparat in hitro delovanje. C902 je imel (vsaj na papirju) tudi stabilizator, uporabna zadevapri pregledu slik je tudi Accelerometer. Samsung je bolj nek vstopni segment telefonov, čeprav ga bom šel pogledat.

Še kak predlog?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Pa verjetno sta ta dva kolega pred SE C905 uporabljala nokio 3310 ali celo 3210, ne?!
grin1.gif

Kako vezo ima kaj sta mela pred tem
confused-1.gif
Važno je kaj imata sedaj. En ima SGSII, drug nek starejši Galaxy.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
2 kolega pravita, da boljšega telefona še nista imela in se obema kolca po njem

Če je to res, pol si ne predstavljam, da bi mela pred SE kaj boljšega od 3310 al pa kakega sagema/alcatela... Namreč ogromno telefonov je blo boljših kot c905...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Maš prav.Boljše hiter in dober telefonski del + tipkovnica + velika baterija + majnši ekran pa se gadget spet lahko kvalificira kot telefon
smile-1.gif

Res pa je, da je dandanes ogromno ljudi, ki še preveri mejl, uporablja koledar, srfa po netu in v tem primeru sta touchscreen in velik zaslon nujna.

Se pa c905 iz leta 2008? ne more primerjat po kvaliteti slik z zdajšnjimi 5Mpix z autofokusom...Kaj šele ostale stvari-kvarjenje zvočnika, slab softver, majavo ohišje. Kak lahko ta zastareli telefon sploh priporočate dalje?!

C905 je res star... samo fotkic ima se vedno boljsi kot marsikateri poceni smartphone ... Ne mores primerjati mobilnikov za 400€+ ....
smile-1.gif

In tisti, ki potrebuje pogledati kaksen mail ali uproablja koledar... bo verjetno raje posegel po kaksnem smartphone-u... vendar je zelo veliko uproabnikov, ki tega enostavno ne uporabljajo... Med take sodi vecji del starejse populacije ... in tudi marsikateri mlajsi uporabnik ni tak "tehnofrik" in teh zadev ne uporablja ...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
2 kolega pravita, da boljšega telefona še nista imela in se obema kolca po njem

Če je to res, pol si ne predstavljam, da bi mela pred SE kaj boljšega od 3310 al pa kakega sagema/alcatela... Namreč ogromno telefonov je blo boljših kot c905...

C90x je mobilnik z nadpovprecno dobrim fotkicem ... seveda ce gledamo podoben cenovni razred ...