Joj kakšna groza, da je nekdo videl tvoj novi avto. Če bi imel malo logike v svoji glavi, bi lahko dojel, da težko oglašujejo nova vozila, če nimajo nekih ustreznih slik vozila s to opremo. In ko oglašujejo vozilo na avto.net recimo z luksuzno opremo, je strel v koleno če v oglas naložijo slike najbolj osnovnega modela, ki ga imajo morda na zalogi. Seveda ko pride vozilo s top opremo, ki ga je naročila neka stranka, jebto idealna priložnost, da ga detaljno poslikajo za bodoče oglaševanje takega vozila. Kje že je to nateg?Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Očitno je to praksa... Pri znanem podajalcu Renojev na tržaški v Ljubljani sem naročil in plačal avto... Avto je prišel, čakal sem papirje za prevzem, a lej ga zlomka avto se je pojavil na Avtonetu pod oglasi tega prodajalca. Vem da je bil moj, ker je edini bil takrat s tako opremo...
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Nabijem jih na qratz če mi na avtonetu kažejo fotke konkretnega vozila s konkretno ceno, ko pridem k njim mi pa ponujajo nekaj drugega ali katalog. Če kupujem nekaj po naročilu me avtonet ne zanima ampak grem v salon in naročim. Če pa kupujem iz zaloge pa je zgodba drugačna. In pričakujem da je tisto kar je na avtonetu tudi zares mogoče takoj dobit.
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Sestra je plačala aro za nakup rabljenega vozila pri Španu in čaka, da porihtajo homologacijo.
Je normalno, da se isti avto, po tem ko je že bil umaknjen iz avto neta ponovno pojavi med oglasi? Iste slike, identični podatki...?
Sklepam, da imajo več podobnih vozil pa se jim ne da vsakega slikat al kaj? Ampak enaki kilometri in šasija v oglasu?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ko pa avto kupis pa je avto se nekaj tednov ja avtonetu z nalepko prodano. Kaj pa s tem pridobijo?