Nategatorji !!!!

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Očitno je to praksa... Pri znanem podajalcu Renojev na tržaški v Ljubljani sem naročil in plačal avto... Avto je prišel, čakal sem papirje za prevzem, a lej ga zlomka avto se je pojavil na Avtonetu pod oglasi tega prodajalca. Vem da je bil moj, ker je edini bil takrat s tako opremo...

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.216
1.712
113
40
In v cem je fora?
Bi vsaj podatke malo spremenili, to traja 1 minuto...pa tudi da pridem gledat avto in vidim, da ni isti ko na slikah ze ne bi imel dobrega obcutka...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
To je podobno kot oglasi, kjer se prodajajo avti, ki so še v DE. Če bo interes, se ga bo pa dobavilo.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Malgaj je enkrat popolnoma jasno povedal, da ima na netu avte zaradi kolicine oglasevanih avtov. Tudi ce niso na zalogi, tudice so naroceni za dolocenega kupca so gor. Sam da jih je veliko. Tako kot pri dnevnih registracijah.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.628
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Očitno je to praksa... Pri znanem podajalcu Renojev na tržaški v Ljubljani sem naročil in plačal avto... Avto je prišel, čakal sem papirje za prevzem, a lej ga zlomka avto se je pojavil na Avtonetu pod oglasi tega prodajalca. Vem da je bil moj, ker je edini bil takrat s tako opremo...
Joj kakšna groza, da je nekdo videl tvoj novi avto. Če bi imel malo logike v svoji glavi, bi lahko dojel, da težko oglašujejo nova vozila, če nimajo nekih ustreznih slik vozila s to opremo. In ko oglašujejo vozilo na avto.net recimo z luksuzno opremo, je strel v koleno če v oglas naložijo slike najbolj osnovnega modela, ki ga imajo morda na zalogi. Seveda ko pride vozilo s top opremo, ki ga je naročila neka stranka, jebto idealna priložnost, da ga detaljno poslikajo za bodoče oglaševanje takega vozila. Kje že je to nateg?

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.867
113
Nabijem jih na qratz če mi na avtonetu kažejo fotke konkretnega vozila s konkretno ceno, ko pridem k njim mi pa ponujajo nekaj drugega ali katalog. Če kupujem nekaj po naročilu me avtonet ne zanima ampak grem v salon in naročim. Če pa kupujem iz zaloge pa je zgodba drugačna. In pričakujem da je tisto kar je na avtonetu tudi zares mogoče takoj dobit.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Nabijem jih na qratz če mi na avtonetu kažejo fotke konkretnega vozila s konkretno ceno, ko pridem k njim mi pa ponujajo nekaj drugega ali katalog. Če kupujem nekaj po naročilu me avtonet ne zanima ampak grem v salon in naročim. Če pa kupujem iz zaloge pa je zgodba drugačna. In pričakujem da je tisto kar je na avtonetu tudi zares mogoče takoj dobit.

zmaga.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.244
4.803
113
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Sestra je plačala aro za nakup rabljenega vozila pri Španu in čaka, da porihtajo homologacijo.

Je normalno, da se isti avto, po tem ko je že bil umaknjen iz avto neta ponovno pojavi med oglasi? Iste slike, identični podatki...?
Sklepam, da imajo več podobnih vozil pa se jim ne da vsakega slikat al kaj? Ampak enaki kilometri in šasija v oglasu?
smirk-1.gif

Ti bi pa lahko že poznal kaj pomeni drobni tisk
wink-1.gif

MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV. ZA TOČNE PODATKE PREVERITE NA VOZILU ALI PRI PRODAJALCU.
ZA PISNE NAPAKE NE ODGOVARJAMO
VSI PODATKI SO SAMO INFORMATIVNI IN LAHKO ODSTOPAJO OD PODATKOV NA VOZILU...

Najboljša je, da za pisne napake ne odgovarjajo
evil.gif

Lahko so enaki avti iz istega tendra z podobnimi kilometri...

luka51

Guru
16. avg 2007
14.399
5.682
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ko pa avto kupis pa je avto se nekaj tednov ja avtonetu z nalepko prodano. Kaj pa s tem pridobijo?

to bi bi naj tak blo nevem zaradi česa. Mi je razlagal prodajalec, da pač morejo tak nardit.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
V bistvu se prodajalci tako hvalijo pred konkurenco, kaj vse jim je uspelo prodati in za kakšno ceno.
Mogoče tako pridobijo tudi naivne kupce, ki kupujejo tam, kjer se proda veliko vozil.

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.867
113
Mogoče kdo dela tudi drugace ampak kar jih jaz poznam vsi oznacijo prodano ko je avto zaaran. Ko je dokoncno placan pa skinejo oglas. Sicer pa, nebi verjel koliko vozil nekateri obrnejo tako da sploh ne pridejo na avtonet. Mislim tukaj na hendlerje z rabljenimi.

Podobne teme