Nategatorji !!!!

I

Izbrisan uporabnik 3287

ter se ena o Nategatorjih Avto partner Jesenice d.o.o. : poklicem za servis, kdaj, cena, itd.... cena 180 povejo. ok. potem poklice se enkrat oseba, ki bo sla prevzet avto po opravljenem servisu: cena 180. pride po avto, cena 232 eur. kako to: ja, toliko stane. po telefonu pa ne vemo tocno, kdo vam je dal naroben podatek.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.328
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik smt pravi:
bom se jaz eno o nategatorjih: Avto partner Jesenice d.o.o. . januarja kupljen nova 308. ker je bila na alu in letnih gumah, dokupim se jeklena platisca in zimske gume. tam zmontirajo, alu komplet v prtljaznik. pride poletje, menjava platisc. peljem do lokalnega vulkanizerja na menjavo. tam me vprasajo: kje imam vijake? ker vijaki pri peugotu niso enaki za alu in za jeklena platisca. itak, da jih nisem imel, ker mi jih gospoda ni dala. grem do A P J povem in dobim odgovor: lahko da smo dali, lahko, da ne. ampak zdaj jih je potrebno placati v vsakem primeru 72 eur. ok, hvala in adijo. naj omenim, da sem se tam pred tem menil se za nakup 308 gti 290 ps.

in zaradi tega so nategatorji?

pejt po vijake do špana

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Strah ga je lastne sence. Eni osebki so pač še vedno pristaši zastarelih tehnologij. Taki se bodo vedno našli in vedno bodo obstajali.

Me pa čudi, da pri računalništvu niso tako za časom. Oziroma še vedno prisegajo na windowse 3.11 for workgroup ali pa na ms-dos 6.0. za telefoniranje pa še vedno uporabljajo nokio 3310. ker pač nočejo, da bi gooogle kaj izvedel od njih.

Ti navajaš same moderne operacijske sisteme. MS-DOS 3.3 je preverjena stvar.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
No občutek te vara. Ampak prepričane je težko prepričati, sploh če prepričani nočejo niti probati novodobne motorje. Vsi 3 cilindrski turbo motorji, ki sem jih do zdaj preizkusil so odlični(Renault, ford, citroen peugeot). Za renaulta lahko povem, da z 0.9 TCe ni prav nobenih težav pa ga vozijo ljudje, ki v življenju niso imeli turbo motorja in velika večina sploh ne ve kaj je turbina in kako se avto s turbino vozi.

Meni ni bil všeč niti malo (testiral v Cliu). Ne vem, ne vem, tak čuden mi je bil za vozit. Pa saj gre že gre, mel ga pa ne bi.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.628
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik smt pravi:
bom se jaz eno o nategatorjih: Avto partner Jesenice d.o.o. . januarja kupljen nova 308. ker je bila na alu in letnih gumah, dokupim se jeklena platisca in zimske gume. tam zmontirajo, alu komplet v prtljaznik. pride poletje, menjava platisc. peljem do lokalnega vulkanizerja na menjavo. tam me vprasajo: kje imam vijake? ker vijaki pri peugotu niso enaki za alu in za jeklena platisca. itak, da jih nisem imel, ker mi jih gospoda ni dala. grem do A P J povem in dobim odgovor: lahko da smo dali, lahko, da ne. ampak zdaj jih je potrebno placati v vsakem primeru 72 eur. ok, hvala in adijo. naj omenim, da sem se tam pred tem menil se za nakup 308 gti 290 ps.

in zaradi tega so nategatorji?

pejt po vijake do špana
Zanimivo bo, ko jih bo našel čez kakšno leto ali dve, nekje v vrečki pri rezervnem kolesu.
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Za vse debile tu gor: ne vijakov ni (sem pregledal) in ja kupil bom gti (zdaj imam rs3, pa sem se ga navelical). Ce cmo se hvalit: imam tri avte (pa ne kante). In? Fovsarija

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Za vse debile tu gor: ne vijakov ni (sem pregledal) in ja kupil bom gti (zdaj imam rs3, pa sem se ga navelical). Ce cmo se hvalit: imam tri avte (pa ne kante). In? Fovsarija

vauuuu in z vsemi trmi se voziš naenkrat? potem pa te j.... ker je nekdo nekaj pozabil in te bo to stalo 72 eur. dnevno pa zgubi na avtih ???? upoštevajoč amortizacijo, zavarovanja, bencin, .... In tebi se gre za 72 eur pri takem metanju denarja v brezno brez dna. Res si ubog.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Jst ga pa razumem, pa če ima zarad mene 3 ferarije. Za odnos in poštenost se gre!! Vsi enaki, vsi enakopravni;)

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.724
113
Jaz mislim da ima on problem, v glavi. Kertokar jenapisal, je samo ena stran medalje in po sledenje teme,vidimo da ima težave z izražanjem in kulturo.... Tako da razumem prodajalce ki koga pošljejo v 3pm.

I

Izbrisan uporabnik 3287

jaz bi pa rekel, da imas ti probleme v glavi. in tu ni nobene druge strani kovanca. zakaj bi placal nekaj dvakrat? lahko povem, da je bil prodajalec sicer prijazen a to ne odtehta dejstva. bolnik zafrustrirani

Podobne teme