Nategatorji !!!!

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.628
113
Marlbor
V glavnem si pameten ko metek. Vstrajnik se lahko poškoduje, tudi če je enomasni. Recimo, ko se sklopko menjava. Tak da pišeš kozlarije in brez dokazov nekoga označuješ za nateguna. Res ti manjka kakšno kolesce v glavi, enomasno ali pa dvomasno ...

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Obstaja še varianta, da je imel lastnik nategovalskega mehanika, ki mu je natrosil svega i svašta. Samo potem avto ni nič bolj za kupit.
Še toliko manj pa, če je mehanik tako štorast da mu pri menjavi poškoduje vztrajnik. Recimo.

Še huje je, če je lastniku uspelo poškodovat zobe. Kaj kurca je pa počel da mu je to ratalo?

Edit: vztrajnik za dotični avto košta preko 400€, v primeru zjahanih zob - dobi se posebej za cca. 50€. Drugega kot original ne boš našel. Lahko daš pa rabljenega za 30.....

Oglas je zelo podoben tistemu, ko je Car4U prodajal Katro s 40.000 km in "pravkar narejen veliki servis"
bonk.gif

Ostal del tvojega komentarja se sklada s tvojim nickom, avatar (sicer simpatičen) pa daleč presega domet tvojih koleščkov.

P.S. Prodajalec pravzaprav niti ni bil ravno direktno označen za nateguna, mi je pa vseeno bolj smiselno objaviti v temi o nategatorjih kot v temi "pomoč in nasveti". Vsekakor je zanimivo, kaj vse ljudje napletejo, samo da bi dvignili vrednost predmetu ki ga prodajajo. Iz čistega firbca me celo ima, da bi ga kontaktiral in povprašal, kaj in kako...

Nazadnje urejeno:

hermann

Guru
19. mar 2014
9.653
6.515
113
nima veze kako star link je

v tem primeru gre absolutno za slabo kombinacijo genov in vzgoje (beri: neumnost)

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Če je prepoceni, ni v redu, če cene ni, ni v redu. Če je predrag, ni v redu... Manjka kakšna slika, spet ni v redu...
Ampak nekateri mongoli (se opravičujem, če sem kakšnega prebivalca Mongolije užalil) pa takoj oglas med nategatorje.

Nazadnje urejeno:

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.044
3.562
113
41
Lj
Če je uvožen dizel, sploh nemški, je itak 99% nateg, tako da niti ne rabiš slik gledati in izgubljati časa.

Podobne teme