Sem sel osebno gledati
tega polo-ta. Ko sem klical po telefonu in se zanimal za ta avto sem dvakrat vprasal, če je bil kdaj zaleten in odgovor ''nikoli''. Ok. Pridem tja in takoj opazim da na desnem kolesu manjka radkapa. Ok. Verjetno jo je kje zgubil. Preverim šipe, sprednja menjana. Ok. Verjetno je dobil kaksen kamen. Zmerim z merilcem in ugotovim da so bila desna sprednja vrata barvana. Ok. Verjetno ga je kdo butnil na parkiriscu. Potem pa gledam spredaj luči in vidim da v luči manjka pol parabole. WTF, malo bolj pogledam in vidim da je cel sprednji odbijač zamaknjen v levo stran prav tako desni blatnik ni v liniji z ostalimi linijami na avtu. In ugotovitev avto je bil zaleten spredaj desno, vrata so pokitali in pobarvali ker nova so draga, sprednji desni blatnik so kupili novega in ga pobarvali, prav tako je nov odbijač, sprednja sipa je počla ob trku in so jo prav tako menjali z novo, luč (parabola) se je pa tudi poskodovala samo očitno jim je zmanjkalo denarja za novo luč. Zato avto tudi nima radkape ker so samo gumo dali na drugo platišče da pa bi kupili nove radkape pa ne....itd
V glavnem oni so za mene nateguni. ker sem jih vprasal če je bil avto kdaj zaleten in so zanikali, prav tako imajo napisano da je avto odlicno ohranjen, pa bi bilo bolj prav če bi napisali slabše ohranjen. Aja kilometrov ima 'kao' 100800 ampak jih nima ker so zici vsi zjahani pas se ne vrača...itd
Cena ja pa itak nerealna, če bi napisali da je bil avto karamboliran, 'smo ga zrihtali' dali bi ceno 2500 pa bi blo, samo kaj ko se bo slej ko prej kdo našel ki ni pozoren (se ne spozna) in ga bo kupil, zato mislim da je ta tema zakon in upam da sem koga odvrnil ali pa ga bom od nakupa tega avtomobila, ker ni vreden te cene, še manj pa nakupa!!