tako je, spet bo šlo v smeri zaščite kriminalcev.pa kr še glejte, kmal nebo tega več, k bo informacijska ukinla alpa vsaj ceno zbrisala
Pri meni piše enako kot pri bero1. Nov avto kupljen v Sloveniji. Sem mislila, da gre vedno samo za informacijo, če je z DMV vse, kot bi moralo biti. Torej če rabljen avto uvozis iz tujine, se napiše pa dejanski znesek?
Kupljen je bil v Mariboru od znanega avtohandlerja, kateri sam uvaža iz tujine.Uvoznik oproscen, 3 otroci ali invalid ipd...
Poglej volan, baje se oplu (in nekaterim drugim) luščijo volani po nekaj 10kkm , garancije ne priznajoEkipa,
Kaj pravite na spodnji oglas?
www.Avto.net
www.avto.net
VIN mi niso povedali, pravijo da ga je najbolje priti pogledati.
Koliko je Oplova tovarniška garancija? Avto je 10/2017.
Kaksen tips&tricks pri ogledu Astre?
Hvala!
Pa si ziher da ni bil avto kot nov prodan pri nas??Še enkrat, to vozilo je kupljeno od znanega avtohandlerja iz MB, kateri je tudi 100% dobavitelj oz. uvoznik iz tujine.
Kaj bi lahko to pomenilo? Tu ni nobenih oprostitev DMV radi otrok, invalidov in podobno.
Tu je po moje ena velika mučka tudi glede DDV, saj dotični handler proda ogromno rabljenih.
Kar pa je zanimivost, ni na slabem glasu.
Ekipa,
Kaj pravite na spodnji oglas?
www.Avto.net
www.avto.net
VIN mi niso povedali, pravijo da ga je najbolje priti pogledati.
Koliko je Oplova tovarniška garancija? Avto je 10/2017.
Kaksen tips&tricks pri ogledu Astre?
Hvala!
Ni bil 100 posto, uvožen iz Francije.Pa si ziher da ni bil avto kot nov prodan pri nas??
Ker te to napiše.
To je že dlje časa praksa, kjer se sicer na prvi pogled zdi, da ubogi uvoznik nima dnara za plačilo davkov, ozadje je pa drugo.Pa je že registrirani?
Ker ti lumpi so začeli postopke uvoza delati ko je avto že prodan, da se ne vidi nabavna cena.