Našel se je kolesni obroč z gumo za specialko

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.719
412
83
Kras
www.mtl.si
Pred cca. enim mesecem se je na Štajerskem ob cesti našel kolesni obroč z gumo za cestno specialko. Zadeva je izredno lahka, tako da predvidevam, da je iz kakšnega eksotičnega materiala (se ne spoznam na te zadeve) in tudi ustrezno draga. Predvidevam, da je padel dol s prtljažnika med prevozom z avtomobilom.

Če kdo ve za koga, da je to zadevo izgubil naj se mi javi. Vse dodatne informacije o kolesnem obroču pa verjamem, da bo iskalec vedel (kje približno ga je izgubil, kdaj, kakšen je, itd.)
evil.gif
.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.719
412
83
Kras
www.mtl.si
Ne rabim nagrade, zgolj da najde lastnika
cheer.gif
).
Glede na težo obroča, predvidevam, da je kolo vredno vsaj par jurjev EUR in gor. To je skoraj toliko kot je vreden moj avto
evil.gif
.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.817
555
113
42
povsod malo
Na policijo nesi. Če po enem letu nihče ne prevzame je stvar legalno tvoja.

Jaz imam robe od njih toliko, da me že kar poznajo ko pridem na postajo
smile-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ukradeš tako, da misli, da je izgubil. pa neseš na drugi konec sloveije, tako da ne ve da je tam.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Doma z garaže v Kranju mu ukradeš in potem se feltna znajde v Murski Soboti, kao tm jo je zgubu, un pa še v življenju ni bil v MS niti ne ve, kje to je?
hysterical-1.gif

Šihta se drž, ker če boš kradu, te bojo kuj dobil.
grims-1.gif

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
to je verjetno od kakega kluba rezerva, ki je bila na strehi. najbrž niso niti opazli, da je več ni, ker majo tega na tone. tudi če je lahka, ni nujno, da je peklensko draga, tega ne moreš vedet, če ne poznaš modelov ... moja cela specialka je bila rabljena 400 evrov, pa je zame za rekreativca čisto okej. pa tudi te stvari zelo hitro cene zgubijo. če ti gužvo dela, jo lahko daš kakemu kolesarju za rezervo. predvidevam, da gre za sprednjo felno brez zobnikov (te se po navadi snemajo, ko gre kolo na streho).

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Ne moreš v eno štacuno nest pa ti bojo povedal....

Ne gledaš storage hunters
grin1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.719
412
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik iverson pravi:
Cakaj malo ti to resno? Kolega je zadnjič zgubil feltno, daj zmeri obroč kolko je visok? Jaz pa bom njega kontaktiral!
Na gumi Michelih so sledeče oznake: 25-622 in (700x25C)

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
To mata vidva malo napačno obrnjeno.

Kolega bi ti moral prvo povedat kake mere ima tista, ki jo je izgubil in potem bi ti @mtl povedal, če je ista ali ne.
Sedaj imaš skoraj vse podatke in z lahkoto lahko tvoj kolega reče, da je njegova čeprav mogoče ni.