Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik boomslang pravi:
Krim ne more biti izgubljen... Krim je vedno bil , je in bo ruski... Načrti za most na Krim, so že davno izrisani. Niso bili pa nikoli izvedeni, ker Rusija ni imela problemov z Ukrajino glede najemnine za Krim.... Danes, pa so zadeve glede Krima več ali manj jasne... Izvajalec mostu na Krim je že izbran... Mimogrede.... Nihče od pogajalcev , v izjavah Krima niti več ne omenja z nobeno besedo.... V glavnem.. Krim, je zaključena zadeva...
Govoril sem za čas, ki ga je omenjal dodaske, torej nekje leto nazaj.
Sicer pa so sami Rusi dali Krim Ukrajini, torej je jasno čigav je. Če jaz dam nekaj tebi je to potem tvoje in ni več moja last, a ne? Sicer pa gre za otok, ki v bistvu nima neke pomembnosti, ruske državljane bo stal 5milijardUSD letno, ampak so pa veseli tega.
Furthermore, infrastructure improvements, development aid, government operations, and other costs will be a multi-billion drain — as much as $4.5 billion per year, according to Russia's economic development minister — on Russia's already strained budget.
Crimea's only territorial connection to the Eurasian landmass is through a narrow strip of land leading to Ukraine, which until recently served as a conduit for 90 percent of Crimea's electricity, 90 percent of its water, and two-thirds of its natural gas.
Itn.
http://www.themoscowtimes.com/opinion/article/crimean-adventure-will-cost-russia-dearly/506550.html
Za leto 2014 so na račun Krima ruskim penzionistom že trgali 7,2milijarde..