Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Fantje, kaj so te rjave črtice na tej mapi? So to morda sprehajalne poti?
To pa zato, ker mi ni našel ulice Bavarska steza 4 v Ljubljani. A je to zaradi tega, ker imam vključeno izogibanje makedamu?
Ja prav tale. Ko sem začel vtipkavat naslov "Ba" je še nekaj našel, ko sem pa dal še "r", mi pa ni nič ponudil.
Na karti je označeno z rjavo prekinjeno črto.
Zdaj pa klikni zgoraj na Map creator.
Videl boš zelene črte. To so podatki, ki so v fazi javljenih popravkov in bodo zelo kmalu zajeti v novih zemljevidih.
@popotnik
Rjave prekinjene črte so v Mapsource varianti, kjer sem tudi gledal. Se opravičujem, ker že prej nisem povedal kje sem gledal.
Iskal sem na mašini 3597.
@krimec
Veš jaz sem tak kot furmanski konj. Kar ga boš navadil, to bo delal in nič druzga oz. ga boš teško na kaj druzga navadil, razen dokler ne bo pred dejstvom, ali drugo al pa nič.
@popotnik
Al zelena črta potem pomeni, da je to makedamska sprehajalna pot, ter da ne bo nikoli vnešena kot ulica za iskalnik, če me razumeš kaj hočem?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.