NALIMAJTE: Najbolj sexy slika nasprotnega spola II

I

Izbrisan uporabnik #9334

Mmmmm, ... tista kikla ima funkcijo. Če je ne bi bilo, bi ji muca že na začetku pleničko požrla :p . Sem čakal do konca posnetka, pa je nikakor noče požreti. :valjamse:

Dobra :aplauz: , Fadil. Si bil tam?

first1

Fizikalc
19. mar 2018
329
161
43
Tale zadnji video - a so vam res všeč take natrenirane nabite babe? Resno sprašujem... Ker že ko je jtfc na prejšnji strani nalimal tisto, sem pač mislil ok, sej tut nage stare mame tle limajo, pač zajebancija. Ampak ne, očitno so res različni okusi.

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.141
355
83
Zdaj sem pa užaljen :gorjaca:

Tele punce primerjat s potresom iz prejšnje strani je kriminal ...

No, če se zresnim; večina punc nalimanih na teh straneh dela hudo intenzivno kot punce iz videa. Če bi pogledal, bi to videl. Res pa je, da ta dekleta niso presušene manekenke. So pač čvrste :fredi: Pa kašna je tudi profesionalna bilderka. Večina pa ne, so pač fotomodeli...

Ne, doma nimam take, hvala bogu. Vsaj lahko nosim svoj šlauf mirno okoli :nazdravje:

(mi je pa fino pogledat čvrsto in neshirano telo)

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113
Ravno tukaj se motiš. Prvi znak six-packov in podobnega je ravno hiranje. Procent telesne maščobe pod "normalnim", in takšnega ne moreš vzdrževati brez, da bi dejansko premalo užival.

• Všeč mi je
Reactions: first1

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.141
355
83
Vidva to resno?? :valjamse::aplauz:

Pejmo raje spit ene dva, da ne zaserjemo dobre teme s pametovanjem ... :nazdravje:

(ampak vseeno; dajta pogledat jedilnik bilderja/fitnesarja in povejta če to šteje za hiranje)

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.141
355
83
Sem, že zdavnaj (tudi nekaj časa delal tako). Zato pa pravim da se motiš. Zdaj nehajmo s temle, a prav :nazdravje:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Tale zadnji video - a so vam res všeč take natrenirane nabite babe? Resno sprašujem... Ker že ko je jtfc na prejšnji strani nalimal tisto, sem pač mislil ok, sej tut nage stare mame tle limajo, pač zajebancija. Ampak ne, očitno so res različni okusi.
Meni so kul, je pa vse to žensko treniranje brezveze, kar dobijo v rit, izgubijo v joške in si potem kupijo plastične, tiste naj pa kar same šlatajo.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
No pri tele bi spregledal plastiko

1569529853617.png

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in Cash

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.141
355
83
Še eden, pol bom pa nehal s takimi. Tukaj ni sixpekov, vsaj ne preveč (za tiste bolj občutljive). Moram pa priznat, da občudujem punčke. Tudi če imajo naravne predispozicije, je treba za tako telo garat ....