Seveda, trenutno je v igri LGBTIQ+-*hjk agenda in je treba dovoliti vsem sortam spakam, psihičnim bolnikom in domišljavcem, da se jih propagira. Normaln človk ni pa neč vrednPlavalko, ki je zmešala glavo vsem moškim, izgnali iz olimpijske vasi | Moskisvet.com
Ustvarjala naj bi neprimerno vzdušje v taboru.www.moskisvet.com
(@luanalonsom) • Instagram photos and videos
1M Followers, 1,390 Following, 27 Posts - See Instagram photos and videos from (@luanalonsom)www.instagram.com
emm ne vem kako je v tvoji vasi ampak tole je športni ženski telešček. Ima pač malo A košarico jbg, več plavalk je brez..in s širokimi rameni - kar je seveda mimosun za letnike 1935 pa do mogoče 1960, takrat je morala ženka bit s špehom zalita in imet obliko hruškeTole je normalno? Mogoče za fante, ki so jim všeč fantki. Od brade navzdol je tole fantovsko telo. Verjamem, da nekatere to rajca, se pa človek vpraša...
Mater, jaz imam (precej) večje joške. Ne nisem ravno ponosen na to, ampak sem v letih, ko estrogen ni več pod kontrolo, pa še rad dobro jem...
Valda različni okusi, samo mi ne gre v glavo kje so fantje če je športnica na sliki, sem že mislil da je kaki hoax, kot jih je danes polnoJah, so ti pač všeč fantki. Meni niso. Vsakemu svoje, dokler je sporazumno
Aja, o okusih ne razpravljam; ne pri hrani ne drugod. Sem se samo izkašljal, to je vse.
Valda različni okusi, samo mi ne gre v glavo kje so fantje če je športnica na sliki, sem že mislil da je kaki hoax, kot jih je danes polno
mozakar je bolj za atletinje/met kugle kladiva scenaValda različni okusi, samo mi ne gre v glavo kje so fantje če je športnica na sliki, sem že mislil da je kaki hoax, kot jih je danes polno
They are watering those camel toes nicely...Ne vem, če sta plavalki, a plavati najbrž znata.
Poglej priponko 90371