Alenko je vedno veselje pogledat
Že že, ampak jaz bi jo rajš vidu za šporhajtom, kot da se tle po igrišču podi brezveze.Alenko je vedno veselje pogledat
Že že, ampak jaz bi jo rajš vidu za šporhajtom, kot da se tle po igrišču podi brezveze.
Hja no, zato, ker pa ti imaš tako, moraš pa namest nje ti za šporhajtom stat in si moraš sam gate prat, in hrbet umivat.Zato pa ti take nikoli nisi imel in je tudi ne boš.
Za šporhetom pa imaš kar imaš in bodi vesel, da ti gate pere in hrbet umije...
Saj pravim. Pri takšni babi mora bit tip gospodinja namesto nje. Fükiš, ampak neuporabna in nekoristna ženska.Pr taki mišični masi....jst bl mislm da bi bl ti lavfal okol šporheta....da bi dohajal njen dnevni vnos
Kaj bi delala za šporhajtom, gumbe ima šporhajt spredaj.Že že, ampak jaz bi jo rajš vidu za šporhajtom, kot da se tle po igrišču podi brezveze.
Dvomim, da ona ve kje ima šporhajt gumbe.Kaj bi delala za šporhajtom, gumbe ima šporhajt spredaj.
Tebe za direktorja razvoja v Gorenju
Hja no, zato, ker pa ti imaš tako, moraš pa namest nje ti za šporhajtom stat in si moraš sam gate prat, in hrbet umivat.
Eh bejž bejž Fadilče.S tem se tolažijo tisti, ki jim je samo še to ostalo. Da baba dobro kuha.
Trda rit je danes karfjola, jozeljni pa za zjokat. Ampak kuha pa dobro. Na zdravje
Naj med seksom drdra kar če. Zarad mene lahko vpije tud :" kdor ne skače ni slovenc, hoj hoj..."Sodeč po njenem FB profilu, ki mu sledim zaradi občasnega dobrega recepta, ti zna tale sredi seksa začeti drdrati reklamo za kondome, pa jogije in tako naprej..
Eh bejž bejž Fadilče.
Jebeš tkšno babo, ki se cele dneve s trdo ritjo po igrišču podi, ti jo pa doma za šporhajtom s kuhanco in firtahom čakaš.
Verjem, tud Alenki bodo joški in rit dol pala. Še bolj, ker ne bo več na krmilih.
Ko bodo njej joški in rit dol padli, bo tebi tvoj zvonko šel že v cvet.
Komentarji se nanašajo izključno na video zgoraj. Kaj bo ko bo pa mene danes ne zanima.
hočeš zmagat za trolla 2021?Hja, saj si ti reku, da take jaz nikoli ne bom mel. Torej si govoru kaj bo, ko bo, oziroma ne bo, če bo.
Saj sem jaz tud samo komentiral, kje bi Lenko jaz rajš vidu, da bi bol sexsi zgledala. Ti si se pa pol name spravu pa na zvonkota.
Ne laufa več. Joške je imela pa itak z našponanim modrcom gor prvezane, da ji niso med laufanjem opletal. Sicer je pa Alenki rit že padla dol. Ne je več steroidov in krmil. Pa še v stranki Zorana Jankoviča je, tako da ženska, čeprav je imela včasih trdo rit, je zdaj fertik.