Dej stari no, najd si že eno žensko, ker tole tvoje fehtarjenje je milo rečeno patetično.Kdor želi v discord skupino naj me kontaktira... za vstop je potrebno, da imas nekaj malega gradiva (Ime, priimek, slikce ali video)
Dej stari no, najd si že eno žensko, ker tole tvoje fehtarjenje je milo rečeno patetično.Kdor želi v discord skupino naj me kontaktira... za vstop je potrebno, da imas nekaj malega gradiva (Ime, priimek, slikce ali video)
vsakič, ko nekdo napačno uporabi "patetično", grammar nazi v meni pobezlja. tole sporočilo sem napisal samo zato, da te seznanim, da si mi povzročil stisko.Dej stari no, najd si že eno žensko, ker tole tvoje fehtarjenje je milo rečeno patetično.
Limaj, bomo mi presodili. Zbrišeš še vedno lahko.imam jih kar nekaj... samo niso glih za objavo..
slike so z obrazi.. joške.. pičke.. ime priiimek.. samo niso za tukaj objavit ker dobim takoj policijo domovpol pa ne raje. sej verjetno niso bogvekaj slike
slike so z obrazi.. joške.. pičke.. ime priiimek.. samo niso za tukaj objavit ker dobim takoj policijo domovLimaj, bomo mi presodili. Zbrišeš še vedno lahko.