It aint gay shit hahaha homoZa gey shit odpri svojo temo.....
It aint gay shit hahaha homoZa gey shit odpri svojo temo.....
Dej tip ne seri po tej temi, ki je namenjena golim slovenkam ne pa psihično motenim osebamPametnjakoviči vsi, hujš ko dohtarjiPoglej priponko 88046
Kje se te skrivate? Prlepte kej lol hahahahDej tip ne seri po tej temi, ki je namenjena golim slovenkam ne pa psihično motenim osebam
Malo morgen!Saj vem, da je v trenutni prebujeni dobi to težko razumeti, ampak amputacija tiča te še ne spremeni v žensko. Obratno velja enako. Še vedno sta originalnega spola, samo s pohabljenimi organi. Kromosomi se ob amputaciji niso spremenili.
Kromosomi se ne spremenijo, opredelijo se.Malo morgen!
Razloži tole LGTBQ+alkdsjvguiwe+ - om!
Ja defekten privesek, ki je manj uporaben kot 10cm vrtne cevi v vagini.Pametnjakoviči vsi, hujš ko dohtarjiPoglej priponko 88046
Dovolj sem star, da vem, da tvoja mama zgleda dosti slabše.domače in nagravžno. sam pacijenti delajo take slike al pa jih lepijo okol. Kolk si star tlinajst?
Tudi to ne bo držalo.Kro
Kromosomi se ne spremenijo, opredelijo se.
Ja kakopak, da čutijo! Ni to naključna opredelitev.Tudi to ne bo držalo.
Nekaj čutijo v sebi.
#rihard, ti sam lepi!
nisem vedu da je na slikah tvoja mama da jo primerjaš z moj, primitivc.Dovolj sem star, da vem, da tvoja mama zgleda dosti slabše.
glede na to da si dovolj star, bi človek sklepal, da je tvoja mama bolj huda, za dol dat.Dovolj sem star, da vem, da tvoja mama zgleda dosti slabše.