Nalimajte gole slovenke II.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Sm je res zanimivo kaj vi žulite doma, popolnoma brez standardov sodeč po slikah. Ne, svoje ne bom nalepil, je predobra za Alter. :)

• Haha
Reactions: ales85

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Sm je res zanimivo kaj vi žulite doma, popolnoma brez standardov sodeč po slikah. Ne, svoje ne bom nalepil, je predobra za Alter. :)
Nekaterim je tukaj žena rodila dva otroka. Vsled temu se jim žal spremni konstrukcija telesa. Marsikatera je bila pred otroci top, po porodu pa postane razvalina. Marsikateri skozi življenje zdravje ni dano in to pusti na telesu posledice. Tipičen problem je težava s ščitnico. Ženska občutno manj poje, a se vseeno redi. A jih moramo zato pustit, varat, ali se ločit? Zamisli se kaj pišeš.

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113
Nekaterim je tukaj žena rodila dva otroka. Vsled temu se jim žal spremni konstrukcija telesa. Marsikatera je bila pred otroci top, po porodu pa postane razvalina. Marsikateri skozi življenje zdravje ni dano in to pusti na telesu posledice. Tipičen problem je težava s ščitnico. Ženska občutno manj poje, a se vseeno redi. A jih moramo zato pustit, varat, ali se ločit? Zamisli se kaj pišeš.
Rojevanje je le prirocen izgovor. Poznam zenske, ki so rodile tri otroke in imajo super postavo.

Tezave s scitnico se lahko resijo. Brez kalorij se tudi ne mores rediti. Ce pa nekomu ni v interesu, da si resi problem, potem pa pac to glej.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Še james bond ne more nič naredit... :valjamse::valjamse::valjamse: Pretežka, da bi jo spravil nazaj v morje.

1686668491703.png

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113
Malo razgledanosti ti nebi škodilo.
Imam dovolj razgledanosti na tem podrocju. Nekaj primerov v druzini, nekaj jih poznma se "postrani".

Kdor zadevo jemlje resno in se resno zdravi ter ima ustrezno dieto, praviloma obvladuje tezave. Kaksna redka izjema se je ali pa ima se dodatne faktorje, ki problem zakomplicirajo. Ampak to pa potem ni vec le tezava scitnice.

Ostali so pa leni ali pa jim je vseeno - so se sprijaznili.

• Všeč mi je
Reactions: jest5 in sad

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Imam dovolj razgledanosti na tem podrocju. Nekaj primerov v druzini, nekaj jih poznma se "postrani".

Kdor zadevo jemlje resno in se resno zdravi ter ima ustrezno dieto, praviloma obvladuje tezave. Kaksna redka izjema se je ali pa ima se dodatne faktorje, ki problem zakomplicirajo. Ampak to pa potem ni vec le tezava scitnice.

Ostali so pa leni ali pa jim je vseeno - so se sprijaznili.
Za ščitnico ni diete. Lahko pa telo stradaš, da shujšaš, in s tem dodatno slabiš imunski sistem. Pomanjkanje ščitniških hormonov se nadomešča z sintetičnimi, ni pa to 100% zamenjava, zraven tega je delovanje ščitnice lahko v ciklih, enkrat dela bolj drugič manj. Nivo hormonov se meri enkrat letno ali še to ne. Zato je doziranje s tabletami tako "na palec". Zraven te bolezni se pogosto pojavijo še problemi z nenehnimi vnetji, artritisom, revmo, izsuševanjem sluznice, ter drugimi obolenji povezanimi z vnetji. Zato hujšanje in dodatno izčrpavanje telesa, ni ravno briljantna ideja. No za tebe verjetno je, ker živiš v svetu Holwooda. In ja tudi jaz poznam nekaj žensk, ki so po dveh otrocih obdržale postavo. Ene zaradi genov, druge, ker se jim jebe za froce, vzgaja jih vrtec, uči šola, fojtra pa babica. One pa po se vlačijo po "teretanah" ali pa še kaj hujšega.
To velja na splošno, obstajajo izjeme, ki pa niso pravilo.

Zdaj pa nazaj k temi in dalje limat Slovenke.

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113
Ene zaradi genov, druge, ker se jim jebe za froce, vzgaja jih vrtec, uči šola, fojtra pa babica
Spet izgovori. Ne vem kako drugim uspe samim vzgajat otroke in drzati normalno postavo.

Dieta pac pripomore. Kile ne grejo brez prekomernega vnosa kalorij.

Sicer pa tudi, ce bi bilo 100% tako kot pravis, vsaka bajsika pac nima hormonskih tezav. Tako kot vsaka suhica (po vase za normalno postavo) tudi nima hyperthyroidisma.

Sicer pa ja, nic narobe, kar komu pase. Ampak vsakdo lahko tudi kritizira, zakaj pa ne.

Pa sem se jaz zakljucil :)

• Všeč mi je
Reactions: klekej

jezek

Guru
24. jul 2008
3.457
1.456
113
Vecina 40letnic z 2 do 3 otroki ki jih jaz poznam ima ene 2x boljso postavo od povprecne 20 (ali manj) letnice. Pa brez nekih vadb, odrekanj itd. Tako da...